Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάντσεστερ Σ. – Άρσεναλ : επειγόντως νίκη για τη Σίτι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Δεκεμβρίου 16 23:48 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Μάντσεστερ Σ. – Άρσεναλ : μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ με τη Σίτι του Γκουαρντιόλα να υποδέχεται την Άρσεναλ του Βενγκέρ, σε ένα ματς όπου και οι δύο χρειάζονται τη νίκη μιας και η Τσέλσι κερδίζει διαρκώς το τελευταίο διάστημα και έχει ξεφύγει επικίνδυνα στη βαθμολογία. Η Σίτι προερχόταν από 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο γήπεδό της ώσπου κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Γουότφορντ και τερμάτισε επιτέλους την ”κατηφόρα”. Μ’ αυτά και μ’ αυτά η Τσέλσι έχει ξεφύγει με 10 βαθμούς και αναζητείται επειγόντως νίκη απόψε από τους γηπεδούχους, αν δε θέλουν να ξεχάσουν από νωρίς την υπόθεση τίτλος, όσο κι αν για την Premier League είναι ακόμη νωρίς για προγνωστικά.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Άρσεναλ η οποία δεν έχει και το ”βάθος” της Σίτι και αν μείνει από νωρίς πίσω στη βαθμολογία τότε μάλλον θα περιοριστεί να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League. Εκτός έδρας πάντως οι Λονδρέζοι έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις, έχοντας μαζέψει 17 βαθμούς σε 8 αγώνες όσους ακριβώς έχουν συγκεντρώσει και στο γήπεδό τους. Η εικόνα που παρουσίασαν όμως μεσοβδόμαδα κόντρα στην Έβερτον ήταν αρκετά άσχημη και ανησυχητική, όπου αν και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον έλεγχο του ρυθμού και μοιραία ηττήθηκαν.

Το ματς είναι ντέρμπι και λογικό είναι οι αποδόσεις να είναι μοιρασμένες με ελαφρώς φαβορί τους γηπεδούχους. Τόσο οι μέχρι στιγμής εντός έδρας επιδόσεις της Σϊτι όσο και η πολύ καλή παράδοση που έχει η Άρσεναλ στο συγκεκριμένο γήπεδο κάνουν την επιλογή του άσσου να έχει μεγαλύτερο ρίσκο. Πάντως πιστεύω ότι η κρισιμότητα του παιχνιδιού θα δημιουργήσει την απαιτούμενη συγκέντρωση αλλά θα δώσει και το έξτρα κίνητρο στους γηπεδούχους ώστε να φτάσουν στη νίκη. Όσο αποτελεσματική κι αν είναι η Άρσεναλ εκτός θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσει και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε συμπαθητικές τιμές.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 18-12-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 2,22  2-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 18-12-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ 1 1,92 1-3
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΡΟΤΟΝΕ OVER 1,93 2-0
ΚΑΝΤΙΘ – ΣΕΒΙΛΛΗ Β’ 1 2,08 4-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,71 stoiximan-mikro

 Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.