Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Θέλτα – Μάλαγα : φαβορί οι γηπεδούχοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Ιανουαρίου 17 00:10 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Θέλτα – Μάλαγα : οι δύο ομάδες είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά όμως και οι δύο βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας μακριά από τους αρχικούς τους στόχους. Θα χρειαστεί να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους αλλά και να κάνουν ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τη φετινή LaLiga. Η Θέλτα εντός έδρας τουλάχιστον είναι αποτελεσματική έχοντας 5 νίκες σε 8 αγώνες και θέλει απόψε να συνεχίσει την καλή εικόνα που μας έχει δείξει το τελευταίο διάστημα.

Η Μάλαγα δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της και αυτό φαίνεται στα περισσότερα παιχνίδια της, όπου μπορούμε να τη δούμε να παίζει πολύ όμορφα τη μία εβδομάδα και την επόμενη να διασύρεται. Εκτός έδρας δεν έχει ακόμη νίκη με συνολικές επιδόσεις 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, και σε μια απαιτητική έδρα όπως είναι το Βίγκο μάλλον αναμένεται να έχει μια πολύ δύσκολη βραδιά.

Οι δύο ομάδες μπορεί να ισοβαθμούν βαθμολογικά όμως φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Θέλτα, η οποία αγωνίζεται στο γήπεδό της και εκεί βρίσκει τις περισσότερες φορές τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Με δεδομένες τις αδυναμίες της Μάλαγα εκτός έδρας η απόδοση του άσσου λογικά βρίσκεται σε μέτριες τιμές καθώς εκτός των άλλων η χρονική στιγμή δεν ευνοεί τους φιλοξενούμενους μιας και τους βρίσκει σε κακή φόρμα. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Θέλτα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, παρόλο που προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 08-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΘΕΛΤΑ – ΜΑΛΑΓΑ 1 1,87 3-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 08-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΚΙΕΒΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G 1,95 1-4
ΤΖΕΝΟΑ – ΡΟΜΑ 2 1,91 0-1
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER 1,80 0-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,70 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.