Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λεβερκούζεν – Χέρτα : στενεύουν τα περιθώρια για τους γηπεδούχους – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Ιανουαρίου 17 00:12 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Λεβερκούζεν – Χέρτα : η επανέναρξη της Bundesliga βρίσκει τους γηπεδούχους αρκετά μακριά από την κορυφή, οι οποίοι θα λέγαμε πλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο Champions League αφού δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία και στις δύο διοργανώσεις. Πάντως κατάφεραν και προκρίθηκαν στους 16′ του Champions League πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και τώρα όλοι περιμένουν ανάλογα αποτελέσματα και στην Bundesliga προκειμένου η ομάδα να ανέβει βαθμολογικά και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και για την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, μιας και έχει μόλις 3 νίκες σε 8 αγώνες και αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Η Χέρτα αντίθετα πραγματοποιεί μια αρκετά καλή χρονιά, βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί επί ίσοις όροις ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League. Πιο πολύ πάντως είναι ομάδα έδρας όπου έχει 7 νίκες σε 8 αγώνες, αντίθετα εκτός έχει μαζέψει μόλις 9 βαθμούς σε 8 ματς δείχνοντας την αδυναμία της μακριά από το Βερολίνο. Απόψε δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη έδρα και με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη και μένει να δούμε αν όλο το διάστημα της διακοπής δούλεψε σε κάποια συγκεκριμένη τακτική ώστε να παίρνει πιο συχνά αποτελέσματα στους εκτός έδρας αγώνες.

Το ματς έχει φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι και λόγω έδρας αλλά όπως μας δείχνει και η προϊστορία έχουν πάντα τον πρώτο λόγο απέναντι στη Χέρτα. Το παιχνίδι βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο και ειδικά μετά από σχεδόν ένα μήνα διακοπή, όπου τα αμυντικά λάθη είναι πιο εύκολο να γίνουν μιας και οι ομάδες έχουν χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Οι αποδόσεις στον άσσο δεν ικανοποιούν σε αντίθεση με αυτές του Over, οι οποίες για τα δεδομένα του αγώνα βρίσκονται σε συμπαθητικές τιμές. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον 3 γκολ στην αναμέτρηση και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 22-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΕΡΤΑ OVER 2,02 3-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 22-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΠΕΣΚΑΡΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ OVER 1,80 1-3
ΧΙΡΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ Β’ OVER 1,97 2-0
ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. OVER 2,12 2-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,52 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.