Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 18η αγωνιστική της Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 17 20:25 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλησπέρα φίλοι μου, ξεκινάει η 18η αγωνιστική της super league. Καλό είναι να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες ομάδες, ειδικά σε αυτές που έχουν μικρά ρόστερ γιατί ο Ιανουάριος είναι ένας απαιτητικός μήνας για όλες τις ομάδες. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να προσέξουμε και να δούμε το κάθε παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητες του.

[divider]

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Βέροια εκτός έδρας ο ”γηραιός”. Απειλήθηκε πολλές φορές αλλά κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα του και με δύο αντεπιθέσεις στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα πήρε μία υπέρ πολύτιμη νίκη που του δίνει δύναμη να παλέψει για την παραμονή. Ακούγεται έντονα ότι ο Ηρακλής θα πληρώσει και θα πάρει πίσω τους -3 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν.

Η Λάρισα δεν πατάει καθόλου καλά στα τελευταία παιχνίδια και αυτό την έχει φέρει σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη του υποβιβασμού. Ήρθε ισόπαλη με τον Πλατανιά μέσα στην έδρα της, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν απείλησε καθόλου ενώ η ίδια απειλήθηκε αρκετές φορές. Το παιχνίδι είναι οριακό και για της δύο ομάδες, θεωρώ όμως πως ο Ηρακλής έχει ανέβει ψυχολογικά μετά το διπλό και μπορεί να πάρει το παιχνίδι, άρα πάμε σε άσσο.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” background=”#0343ad” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Sportingbet Παίξε Νόμιμα και με 100% επιβράβευση εγγραφής! (Κλικ Εδώ)[/su_button]

ΑΣΤΕΡΑΣ Τ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Έχασε από την ΑΕΚ η ομάδα της Τρίπολης, αφού είχε την ατυχία να βρει την αντίπαλο του σε αλλαγή προπονητή και ανεβασμένη ψυχολογία. Σε όλο το παιχνίδι ο Αστέρας ήταν πολύ καλός αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ κι έτσι έμεινε στο μηδέν, δεχόμενος και δύο τέρματα. Υποδέχεται τον Πανιώνιο και γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πως αν θέλουν να βλέπουν για τις πιο πάνω θέσεις της βαθμολογίας πρέπει να πάρουν την νίκη.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την καλή του πορεία και αφού πήρε την νίκη εντός έδρας από τον Παναιτωλικό παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάνε στην Τρίπολη για να φύγουν με την νίκη που θα τους αφήσει πίσω από τον Ολυμπιακό μόνο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν πάρα πολύ μήπως και ηττηθούν, η επιλογή μου είναι 2 εώς 3 γκολ.

[divider]

ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ: Δέχτηκε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη η ομάδας της Ξάνθης αλλά πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε 2 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ ,αλλά η τύχη δεν την βοήθησε. Στο δεύτερο από μία λάθος στιγμή δέχτηκε ένα αυτογκόλ, προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο τέλος του παιχνιδιού δέχτηκε άλλο ένα τέρμα.

Η ΑΕΚ γνωρίζει πως έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς όσο δύσκολο και να είναι. Πήρε νίκη με τον Αστέρα μέσα στο ΟΑΚΑ παρόλο που δεν έπαιξε καλά . Ήταν πιο αποτελεσματική και η αλλαγή προπονητή είχε επηρεάσει θετικά τους παίκτες. Η Ξάνθη παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ χρειάζεται τους 3 βαθμούς για να μειώσει κι άλλο στην βαθμολογία, άρα η επιλογή μου θα είναι το over 2,5.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/betshop/” target=”blank” background=”#1a0db2″ size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/betshop100x70.jpg”]Στοίχημα στην Betshop με 100% προσφορά της αρχικής κατάθεσης[/su_button]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκέλα και πάλι για το Παναθηναϊκό που μας έχει συνηθίσει την φετινή χρονιά. Αν και προηγήθηκε στο σκορ και είχε τις ευκαιρίες να το τελειώσει ,δυστυχώς δεν τα κατάφερε κι έτσι η Κέρκυρα τον ισοφάρισε με αποτέλεσμα να πέσει πάλι στην 4 θέση της βαθμολογίας. Πάντως αγωνιστικά ο Ουζουνίδης έχει αλλάξει πολλά και από την ημέρα που έχει αναλάβει και η ομάδα κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός.

Ένα μεγάλο αρνητικό σερί 10 ηττών τρέχει ο Λεβαδειακός που δεν λέει να ανακάμψει. Πολύ κακός για ακόμα ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ που έπρεπε να δεχτεί πολλά τέρματα και όχι μόνο ένα. Η ομάδα δεν δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση και βέβαια δεν βλέπω σημάδια ανάκαμψης. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα βάλει πολλά τέρματα, άρα πάμε σε άσσο και over 2,5.

[divider]

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εκεί που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό ο Ατρόμητος, γύρισε πάλι στα αρνητικά αποτελέσματα. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήρθε ισόπαλος 1-1 χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες και φυσικά χωρίς να δεχτεί καμία φάση σημαντική.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από την ήττα με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. σε έναν αγώνα που παραδόθηκε νωρίς, χωρίς να μπορέσει καν να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Οι παίκτες πάνε στο Περιστέρι για να πάρουν τους 3 βαθμούς για να είναι κοντά στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας πως αν χάσουν θα περάσει από πάνω ο Ατρόμητος και θα χάσουν έδαφος για τα play off. Η γνώμη μου είναι πως το παιχνίδι θα κριθεί ποια ομάδα το θέλει πιο πολύ και με τις δύο ομάδες να κινούνται συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο, άρα πιστεύω στο Χ ημίχρονο.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/interwetten/” target=”blank” style=”soft” background=”#e6990b” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/interwetten-100×60.jpg”]Θέλεις να είσαι μπροστά απ’ όλους; Interwetten.gr[/su_button]

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Κατώτερος από τον Πανιώνιο εμφανίστηκε στον αγώνα ο Παναιτωλικός και έχασε δίκαια. Δεν απείλησε παρά μόνο με 2 ευκαιρίες και έτσι δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό. Έχει μία απόσταση 6 βαθμών από τις τελευταίες θέσεις και θέλει μέσα στην έδρα του να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και δεν πάνε άδικα οι ευκαιρίες που δημιουργεί. Στο τελευταίο παιχνίδι με το ΠΑΣ στο πρωτάθλημα πήρε την νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλά διαβασμένο αντίπαλο αφού από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε να πετύχει το γκολ και να φύγει με τους 3 βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα το πάρει και μάλιστα με πάνω από δύο γκολ θεωρώ για αυτό θα προτείνω το διπλό και over 1,5.

[divider]

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Εντός έδρας ο Πλατανιάς είναι άλλη ομάδα, πολύ δυνατή και δουλεμένη αφού γίνεται εξαιρετική δουλειά. Έρχεται από την ισοπαλία στην Λάρισα, που άδικα δεν πήρε τους 3 βαθμούς με τις ευκαιρίες που έκανε. Στάθηκε άτυχος για να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να μην δεχτεί γκολ και να συμβιβαστεί με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Η Κέρκυρα εκτός από την νίκη στον Ατρόμητο όπου έπαιζε με 2 παίκτες παραπάνω δεν έχει να μας δείξει κάτι άλλο. Στα εκτός έδρας αποδυναμώνεται και πηγαίνει πάντα για να κλέψει τον βαθμό. Παίζει κλειστά και ψάχνει τις αντεπιθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα. Θα περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στον Πλατανιά και πιστεύω πως θα ηττηθεί, άρα η επιλογή μου είναι άσσος.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Βέροιας μετά και την ήττα εξ αναβολής με τον Ηρακλή που την φέρνει σε απόσταση 2 βαθμών από την τελευταία θέση. Τώρα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να πάρει τον βαθμό με όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός να παίρνει αποτελέσματα χωρίς να πείθει, κάπως έτσι νίκησε την Ξάνθη μέσα στο Καραΐσκάκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκε δύσκολα τα πράγματα, αφού από τύχη γλύτωσε το γκολ με το οποίο θα μπορούσε να βρισκόταν πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη όμως ένα αυτογκόλ που πέτυχε η ομάδα της Ξάνθης του έλυσε τα χέρια, βέβαια απειλήθηκε με την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πέτυχε άλλο ένα γκολ και τελείωσε τον αγώνα. Πιστεύω πως δεν θα ανοιχθεί η Βέροια μήπως και πάρει τον βαθμό, για αυτό η επιλογή μου θα είναι το under 2,5.

Οι επιλογές μου :

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ :2 & OVER1.5 @2.08

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ: 1 @  1.90

ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ: OVER2.5 @ 2.65

Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α . . .

Tebo

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.