Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λοριάν – Ντιζόν : το παλεύει η Λοριάν

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Ιανουαρίου 17 11:35 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά λιγκ 1

Λοριάν – Ντιζόν : οι γηπεδούχοι κάνουν την προσπάθειά τους προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία και παρόλο που βρίσκονται στην τελευταία θέση έχουν μειώσει τη διαφορά από τη σωτηρία στους 3 πόντους, οπότε μια νίκη απόψε μπορεί να τους φέρει ακόμα και εκτός ζώνης υποβιβασμού. Ότι καλό κάνουν πάντως στη Ligue 1 το κάνουν στο γήπεδό τους, όπου έχουν κατακτήσει τους 16 από τους 18 βαθμούς τους. Έχουν 3 σερί νίκες εντός και απέναντι σε πιο δύσκολους αντιπάλους από τον σημερινό και ελπίζουν ότι θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και θα πετύχουν απόψε την 4η σερί τους νίκη.

Η Ντιζόν έχει ανάλογους στόχους με τη Λοριάν δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία και η μάχη αναμένεται πολύ συναρπαστική μέχρι το τέλος, αφού στην ίδια μοίρα βρίσκονται πολλές ομάδες με τη βαθμολογική τους διαφορά να είναι ελάχιστη. Έτσι και η Ντιζόν βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς μπροστά από τη Λοριάν και με μία ήττα απόψε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν. Εκτός έδρας έχει μόλις 4 ισοπαλίες σε 10 αγώνες και αναμένεται και σήμερα να παίξει για την ισοπαλία που θα διατηρήσει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το ματς είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που θα παλέψουν για την παραμονή, όμως λόγω έδρας τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχει η Λοριάν. Οι γηπεδούχοι όταν αγωνίζονται στο γήπεδό τους έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά, και κάτι ανάλογο θα μπορούσαμε να πούμε και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ότι καλό κάνουν το κάνουν στο γήπεδό τους. Πιστεύω ότι η καλή απόδοση της Λοριάν στα εντός έδρας ματς θα συνεχιστεί και εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στη νίκη, με τον συγκεκριμένο άσσο πάντως να βρίσκεται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 28-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΟΡΙΑΝ – ΝΤΙΖΟΝ 1 2,00 2-3

 

ΤΡΙΑΔΑ 28-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ G/G 2,22 0-0
ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΤΥΝΗΣΙΑ G/G 2,10 2-0
ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ OVER 1,90 3-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,86 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.