Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σασουόλο – Γιουβέντους : γκολ και θέαμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Ιανουαρίου 17 12:45 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Σασουόλο – Γιουβέντους : οι μπιανκονέρι αν και προηγούνται στη βαθμολογία νιώθουν ανταγωνισμό τη φετινή χρονιά, μιας και Ρόμα και Νάπολι βρίσκονται σχετικά κοντά και δείχνουν με τις εμφανίσεις τους ότι θα διεκδικήσουν το σκουντέτο με όσες πιθανότητες τους αναλογούν. Βάζοντας κάποιος στην εξίσωση και την Ίντερ η οποία βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, τότε μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη κορυφής. Οπότε εφησυχασμός με αυτές τις συνθήκες δε μπορεί να υπάρξει και η Γιούβε θα κατέβει στην αποψινή αναμέτρηση για να πάρει ακόμη μία νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή.

Το Σασουόλο πάντως είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα παρόλο που η μέχρι τώρα πορεία του δεν το επιβεβαιώνει αυτό και βαθμολογικά. Εντός έδρας συνήθως αγωνίζεται καλύτερα απ’ ότι εκτός και αναμένεται να κοντράρει απόψε τη Γιουβέντους μιας και όπως μας έχει δείξει μέχρι στιγμής στα μεγάλα ματς παίζει πάντα με μεγάλο κίνητρο. Σημαντικό είναι ότι από τα παιχνίδια των γηπεδούχων δε λείπει ποτέ το θέαμα και ειδικά απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο θα παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το ματς έχει φαβορί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι λογικό σε τέτοιους αγώνες να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στοιχηματικά πάντως είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας ο τρόπος που αγωνίζονται οι γηπεδούχοι ευνοεί τη δημιουργία φάσεων και γενικότερα την επίτευξη πολλών τερμάτων. Η Γιουβέντους εξάλλου έχει τρομερά ποιοτική ομάδα σε όλες τις γραμμές και φέτος τη βλέπουμε να παίζει και για το θέαμα σε αντίθεση με άλλες χρονιές. Το Over προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 29-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 1,93

 

ΤΡΙΑΔΑ 29-01-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ OVER 2,30
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2 2,12
ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΕΟΥΠΕΝ OVER 2,05
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 10,00 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.