Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Αμβούργο – Λεβερκούζεν : για τη νίκη και οι δύο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Φεβρουαρίου 17 01:47 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Αμβούργο – Λεβερκούζεν : ο 2ος γύρος της Bundesliga ξεκίνησε πολύ άσχημα και για τις δύο ομάδες καθώς γνώρισαν σημαντικές ήττες και δεν κατάφεραν να ανέβουν βαθμολογικά, και βλέπουν τους στόχους τους να απομακρύνονται. Για το Αμβούργο τα πράγματα είναι πιο σοβαρά μιας και διακυβεύεται η παραμονή στην κατηγορία και αν συνεχίσει έτσι τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει σε αυτήν. Έχει μόλις 13 βαθμούς σε 18 αγώνες και οι 8 από αυτούς είναι στο γήπεδό του, οπότε καταλαβαίνει κανείς σε ποια παιχνίδια θα δώσουν περισσότερο βάρος τεχνική ηγεσία και παίχτες.

Η Λεβερκούζεν δε μπορεί να βρει αγωνιστική σταθερότητα και αυτό της στοιχίζει βαθμολογικά και βλέπει ότι ο στόχος για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ολοένα και απομακρύνεται. Βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα όμως θα χρειαστεί ένα καλό σερί νικών και γενικά θετικών αποτελεσμάτων προκειμένου να βρεθεί κοντά στην κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε και ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τη Γκλάντμπαχ, σε ένα ματς όπου το σκορ του ημιχρόνου ήταν 2-0 και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Γεγονός βέβαια που μας δείχνει τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας αλλά και την έλλειψη αξιοπιστίας.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν αμφότερες για τη νίκη, μιας και η ανάγκη για βαθμούς είναι πολύ μεγάλη. Το ποια στο τέλος θα καταφέρει να κερδίσει ή αν τελικά θα έχουμε νικητή είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς, όσο κι αν η Λεβερκούζεν λόγω ονόματος μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Προτιμότερο πάντως είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ αφού τα αμυντικά προβλήματα των δύο ομάδων είναι μεγάλα και αναμένεται σήμερα να παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Οι αποδόσεις για το Over βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 03-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 1,90 1-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 03-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΕΤΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ OVER 1,83 1-0
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02 2-0
ΑΜΙΑΝ – ΝΙΜ OVER 2,05 1-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,59 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.