ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πόρτο – Σπόρτινγκ : ντέρμπι κορυφής – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 17 01:12 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Πορτογαλίας

Πόρτο – Σπόρτινγκ : μεγάλο ματς απόψε στο Οπόρτο με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Σπόρτινγκ σε ένα ντέρμπι κορυφής όπου βέβαια μεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διεκδικούν το πρωτάθλημα με αντίπαλο ουσιαστικά μόνο τη Μπενφίκα. Η διαφορά από την 1η θέση είναι μόλις ένας βαθμός, μιας και οι ”Αετοί” έκαναν δύο στραβοπατήματα τις 3 τελευταίες αγωνιστικές και έδωσαν το δικαίωμα στην Πόρτο να τους πλησιάσει. Οι γηπεδούχοι εντός έχουν 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, δείχνοντας τη δύναμη που διαθέτουν όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Η προϊστορία με τη Σπόρτινγκ είναι αρκετά καλή, με εξαίρεση ίσως τα τελευταία 2-3 χρόνια όπου οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά ποιοτικότεροι σε σχέση με παλαιότερα χρόνια.

Η Σπόρτινγκ εξάλλου κέρδισε το ματς του πρώτου γύρου στο γήπεδό της με 2-1, δείχνοντας ότι παρόλο ότι δεν διεκδικεί τον τίτλο έχει την ποιότητα να επικρατεί των ισχυρών της αντιπάλων. Κάτι ανάλογο θέλει να πράξει και στο αποψινό παιχνίδι και μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η επικράτηση για την Πόρτο, απέναντι σε μία ομάδα που βλέπει το συγκεκριμένο ματς ως την τελευταία της ευκαιρία να μπει με κάποιες πιθανότητες στο παιχνίδι του τίτλου. Εκτός έδρας πάντως έχει μόλις 3 νίκες σε 9 αγώνες και αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχει μείνει τόσο πίσω στην βαθμολογία.

Μπορεί τα στατιστικά να μας δείχνουν νίκη των γηπεδούχων όμως οι αποδόσεις του άσσου δεν ικανοποιούν, μιας και πρόκειται για ένα ντέρμπι και θα περίμενε κανείς κάτι υψηλότερο. Προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, αφού οι δύο αντίπαλοι είναι από τις ομάδες που σκοράρουν αρκετά και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις στη λίστα με τα περισσότερα Over στην κατηγορία. Η προϊστορία επίσης μας δείχνει ότι αρκετά συχνά έχουμε μεγάλα σκορ στους μεταξύ οτυς αγώνες και με το συγκεκριμένο σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 04-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΠΟΡΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ OVER 2,12 2-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 04-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΚΑΕΝ OVER 1,88 0-1
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ OVER 3,5 1,88 3-0
ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΪΜΠΑΡ OVER 1,80 0-4
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,36 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.