Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γιουβέντους – Ίντερ : derby d’Italia (μάχη τίτλου)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Φεβρουαρίου 17 15:45 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Γιουβέντους – Ίντερ : το μεγάλο Ιταλικό ντέρμπι διεξάγεται απόψε στο Τορίνο και αυτή τη φορά θα είναι πράγματι ντέρμπι μιας και κοντράρονται οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στο καμπιονάτο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Γιουβέντους προηγείται στη βαθμολογία με 3-4 βαθμούς από τους διώκτες της έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο, και δείχνει ότι και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για το σκουντέτο. Εντός έδρας έχει το απίστευτο ρεκόρ με 11 νίκες σε 11 αγώνες με τα γκολ να είναι στο 29-6, και καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο είναι για οποιαδήποτε ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια συμβιβαστική ήττα. Στον πρώτο γύρο πάντως ηττήθηκε από την Ίντερ στο Μιλάνο με 2-1, και θέλει απόψε να πάρει και εκδίκηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Ίντερ μετά την αλλαγή προπονητή και τις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν δείχνει να ξαναβρίσκει τη χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα, και έχοντας ένα σερί 7 συνεχόμενων νικών σκαρφάλωσε στη βαθμολογία και ήδη βρίσκεται στην 4η θέση. Οπότε λογικό είναι στην ομάδα να σκέφτονται πλέον την πρώτη τριάδα η οποία δίνει και εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League, μια διοργάνωση στην οποία οι Νερατζούρι έχουν να αγωνιστούν από τη σεζόν 11′-12′. Πάντως η αποστολή τους απόψε είναι εξαιρετικά δύσκολη, σε μία έδρα όπου όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής ηττήθηκαν και τις περισσότερες φορές σχετικά εύκολα. Πάντως είναι και μια πρόκληση να γίνουν η πρώτη ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα που θα κόψει βαθμούς από τη Γιουβέντους σε εντός έδρας αγώνα.

Το ματς είναι ντέρμπι και περισσότερο αυτό το κάνουν η φόρμα των ομάδων και μετά το όνομα και η προϊστορία τους. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και από τις δύο πλευρές και όποιος τελικά καταφέρει να κερδίσει, αν φυσικά υπάρξει νικητής, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο πλήγμα στον αντίπαλο. Η Γιουβέντους μπορεί λόγω έδρας να είναι το φαβορί, όπως οι αποδόσεις του άσσου δεν ανταποκρίνονται στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι η Ίντερ θα το ”χτυπήσει” το ματς, καθώς ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα δώσει και κύρος εκτός των άλλων στην ομάδα. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και θα προτιμήσω να πάω με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και ίσως ήρθε η ώρα για τη Γιουβέντους για να κάνει την πρώτη της εντός έδρας γκέλα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 05-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ Χ2 2,40  1-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ OVER 1,90 2-0
ΡΕΟΥΣ ΝΤ. – ΧΕΤΑΦΕ Χ 2,90 1-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02 2-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 11,13 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.