Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ : σε φόρμα οι δύο ομάδες – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 11 Φεβρουαρίου 17 01:53 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ : ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες που στόχο έχουν την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Σοσιεδάδ παρουσιάζει μια σταθερή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ η Εσπανιόλ έχει ανεβάσει περισσότερο στροφές το τελευταίο δίμηνο και έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Τις ομάδες πάντως τις χωρίζουν 6 βαθμοί και 3 θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Μπορεί η Εσπανιόλ να αγωνίζεται στο γήπεδό της όπου έχει φέτος αρκετά θετικά αποτελέσματα, όμως η Σοσιεδάδ είναι αρκετά επικίνδυνη τόσο εντός όσο και εκτός και αυτό φαίνεται και στη συγκομιδή των βαθμών που έχει μακριά από το Ανοέτα.

Οι γηπεδούχοι παιχνίδια όπως το σημερινό θέλουν να τα κερδίζουν, όμως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν παρόλο που έχουν 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς στην έδρα τους. Η Σοσιεδάδ βολεύεται και με την ισοπαλία, όμως το παράδοξο είναι ότι εκτός έδρας δεν έχει φέρει καμία μέχρι στιγμής, μιας και σε 10 αγώνες έχει 5 νίκες και 5 ήττες.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους δύο αντιπάλους να αγωνίζονται αμφότεροι για τη νίκη. Άρα λογικό είναι και στοιχηματικά να πάμε με τα γκολ, όπου και η προϊστορία αλλά και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων ευνοεί την επίτευξή τους. Με βάση τις αποδόσεις το Over βρίσκεται σε συμφέρουσες τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 10-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ OVER 2,25 1-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 10-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΝΙΟΡ – ΤΡΟΥΑ OVER 2,12 3-2
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ OVER 1,93 1-1
ΤΣΒΟΛΕ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ OVER 1,83 2-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,48 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.