Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ίνγκολσταντ – Μπάγερν : θα το παλέψουν οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Φεβρουαρίου 17 01:23 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Ίνγκολσταντ – Μπάγερν : Η πρωτοπόρος Μπάγερν δοκιμάζεται σε μια έδρα που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, απέναντι σε μια ομάδα όμως που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία και οπωσδήποτε το παιχνίδι απαιτεί τη δέουσα προσοχή. Δε μπορούμε να πούμε ότι οι Βαυαροί βρίσκονται στην επιθυμητή φόρμα κι αυτό είναι κάπως ανησυχητικό, μιας και σε 4 μέρες δίνουν τον πρώτο αγώνα για το Champions League και μάλιστα στο γήπεδό τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να έχουν σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Λογικά το αποψινό ματς είναι πρόβα τζενεράλε για την Τετάρτη και αναμένεται να δούμε τους φιλοξενούμενους αρκετά συγκεντρωμένους και αποφασισμένους να το ”καθαρίσουν” από την αρχή.

Η Ίνγκολσταντ είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή και σίγουρα δε μπορεί να συγκριθεί σαν μέγεθος με τη Μπάγερν. Όμως οι χαμηλές πτήσεις μέχρι στιγμής των Βαυαρών δίνουν το δικαίωμα στους υπόλοιπους να ελπίζουν ότι μπορούν να τους πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Έτσι και οι γηπεδούχοι είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι ίσως και τον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα που ακολουθεί για τη Μπάγερν. Ακόμα και η ισοπαλία είναι πολύτιμη για τη συνέχεια και αυτός είναι ο αρχικός τους στόχος για την αποψινή αναμέτρηση.

Το ματς ασφαλώς και έχει φαβορί τη Μπάγερν όμως τόσο η εικόνα της όσο και οι αποδόσεις του διπλού μας οδηγούν στην επιλογή στοιχήματος για γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Ίνγκολσταντ θα κυνηγήσει ένα γκολ, ενώ η αμυντική της συμπεριφορά δίνει ως δεδομένο ότι θα δεχτεί τουλάχιστον δύο από τους ποιοτικούς επιθετικούς των φιλοξενούμενων. Με βάση τις αποδόσεις το Over έχει οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 11-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 1,93 0-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 11-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ OVER 2,05 2-2
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ OVER 1,85 3-0
ΤΟΥΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ OVER 1,85 0-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,02 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.