Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κάλιαρι – Γιουβέντους : άνετη η Γιουβέντους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Φεβρουαρίου 17 00:11 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Κάλιαρι – Γιουβέντους : οι ”μπιανκονέρι” πήραν τον εξ αναβολής αγώνα κόντρα στην Κροτόνε και πλέον ανέβασαν τη διαφορά από τη δεύτερη Νάπολι στους 9 πόντους και καλούνται απλά να τη διαχειριστούν έως το τέλος της χρονιάς, ώστε και φέτος να στεφθούν πρωταθλητές. Η Νάπολι κέρδισε πάντως την Παρασκευή και ήδη έχει μειώσει τη διαφορά στους έξι, όμως η Γιουβέντους δείχνει απίστευτη σταθερότητα και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια της και θα αγωνιστεί και απόψε για τη νίκη. Εξάλλου βάση προγράμματος δεν αγωνίζεται αυτήν τη βδομάδα για το Champions League αλλά την επόμενη, οπότε είναι αρκετά χαλαρή για την αναμέτρηση απέναντι στην Κάλιαρι.

Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα έδρας αφού ότι καλό έχουν κάνει τη φετινή χρονιά το έχουν κάνει στο γήπεδό τους, όπου μετρούν σε 11 αγώνες 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στατιστικά που θα τα ζήλευαν ακόμη και ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από εκείνους στη βαθμολογία. Εκτός έδρας αντίθετα έχουν μόλις 4 βαθμούς σε 12 ματς, και γι’ αυτό βρίσκονται τόσο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, χωρίς πάντως να αντιμετωπίζουν προβλήματα υποβιβασμού μιας και απέχουν 13 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οπότε χωρίς άγχος και πίεση θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αναμένεται οι παίχτες να χαρούν την συγκεκριμένη εμπειρία παίζοντας απελευθερωμένο και ταυτόχρονα στοχευμένο ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας έχει φαβορί τη Γιουβέντους η οποία εκτός των άλλων βρίσκεται και σε καλή φόρμα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει. Βέβαια οι αποδόσεις του διπλού είναι απογοητευτικές και είναι λογικό να ασχοληθούμε με στοίχημα για γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η συνέπεια που δείχνει η Κάλιαρι στο σκοράρισμα στα εντός έδρας παιχνίδια της δεν περνάει απαρατήρητη και αν δούμε και την προϊστορία τις περισσότερες φορές έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ απέναντι στη Γιουβέντους. Οπότε το goal-goal μοιάζει μια καλή επιλογή αν συνυπολογίσουμε και τη δυναμική της Κάλιαρι στο γήπεδό της. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 12-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G 2,00 0-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 12-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΟΥΟΝΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ OVER 1,97 0-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER 2,05 4-0
ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1 2,22 2-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,97 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.