Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ειδικά Στοιχήματα Champions League 15-02-17

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Φεβρουαρίου 17 10:34 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Η Παρί εχθές διέσυρε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και νομίζω ότι πρέπει να θεωρούμε ότι είναι ήδη στην επόμενη φάση. Η Μπενφίκα στάθηκε λιγάκι τυχερή στον αγώνα με την Ντόρτμουντ και κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0, οπότε η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα στο Ντόρτμουντ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι

Η Ρεάλ συνεχίζει να είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και δείχνει μια αγωνιστική άνοδο στα τελευταία παιχνίδια. Η Νάπολι είναι στην τρίτη θέση στην Serie A έχοντας μέχρι στιγμής την πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα. Αρκετά ενδιαφέρον το αποψινό ζευγάρι καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο πολύ επιθετικές ομάδες. Το φαβορί είναι σίγουρα η Ρεάλ λόγω έδρας, αλλά στο 1,58 ο άσος δεν αξίζει να παιχθεί. Μπέιλ και Ντανίλο είναι αυτοί που θα απουσιάσουν για την Ρεάλ, ενώ η Νάπολι δεν έχει βασικές απουσίες.

Προτάσεις

Over 3,5 – 2,30

Να σκοράρει 2+ γκολ : Μπενζεμά5,00

Νάπολι 1η στα 5 κόρνερ – 3,85

Μπάγερν – Άρσεναλ

Συνεχίζει πρώτη στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν έχοντας πάρει και 7 βαθμούς πλέον διαφορά από την δεύτερη Λειψία . Οι Βαυαροί έχουν τραυματίες τους Μπόατενγκ, Ριμπερί και Αλόνσο αλλά νομίζω ότι φέτος έχουν συνηθίσει να παίζουν με απουσίες και είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ που αυτές δεν τους επηρεάζουν. Στην 4η θέση η Άρσεναλ, παρόλο που κέρδισε την  Χάλ την προηγούμενη αγωνιστική δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και σίγουρα θα τα βρει σκούρα σήμερα στην Γερμανία. Ράμσει, Καθόρλα και Πέρεθ οι απουσίες για τους ”κανονιέρηδες”

Προτάσεις

Ημί-Τελ : 1/1 – 2,15

Νίκη και στα 2 ημίχρονα : Μπάγερν – 3,35

1η στα 5 κόρνερ : Άρσεναλ – 6,20

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.