Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Χάιντενχαϊμ – Στουτγκάρδη : δοκιμασία για τους πρωτοπόρους – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 17 23:48 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Στοιχήματος

Χάιντενχαϊμ – Στουτγκάρδη : οι γηπεδούχοι βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από την 3η θέση και δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη μάχη που δίνουν για να διεκδικήσουν την άνοδο. Παιχνίδια όπως το σημερινό, δηλαδή στην έδρα τους με ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτούς στη βαθμολογία θα πρέπει να τα κερδίζουν, αν θέλουν οι στόχοι τους να γίνουν πραγματικότητα. Εντός έδρας τα πάνε αρκετά καλά για τα δεδομένα της κατηγορίας, έχοντας 20 βαθμούς σε 10 αγώνες και θέλουν απόψε να κάνουν την υπέρβαση και να νικήσουν τους πρωτοπόρους.

Η Στουτγκάρδη βαδίζει ολοταχώς για την επιστροφή της στη Bundesliga, έχοντας ήδη διαφορά 5 πόντων από την 3η θέση και γενικά πείθοντας με τις εμφανίσεις της ότι θα τα καταφέρει. Απόψε πάντως δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο και εκ πρώτης όψεως η ισοπαλία δε μοιάζει ένα άσχημο αποτέλεσμα, παρόλο που τη διαφορά σε αυτές τις κατηγορίες την κάνουν οι νίκες. Εκτός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική έχοντας 5 νίκες σε 10 αγώνες και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία ακόμη δύσκολη δοκιμασία.

Το ματς δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί καθώς και οι δύο ομάδες είναι ικανές να πάρουν τη νίκη, όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 1η θέση και εκτός των άλλων διαθέτουν και πιο βαριά φανέλα από τους γηπεδούχους. Προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, αφού και οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν με σχετική άνεση και θα αγωνιστούν και οι δύο για τη νίκη, όποτε ένα γκολ μάλλον θα ανοίξει τον ρυθμό ώστε να δούμε στη συνέχεια και περισσότερα. Οι αποδόσεις για το Over βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 17-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ OVER 2,00 1-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 17-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΤΡΟΥΑ – ΝΙΜ OVER 1,88 0-0
ΛΟΥΓΚΟ – ΕΛΤΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 1-2
ΡΟΝΤΑ – ΓΚ. ΑΧ. ΙΓΚΛΣ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,52 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.