Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 21η αγωνιστική της Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουνίου 19 17:59 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλησπέρα φίλοι μου, ξεκινάει η 21η αγωνιστική της super league. Καλό είναι να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες ομάδες, ειδικά σε αυτές που έχουν μικρά ρόστερ. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να προσέξουμε και να δούμε το κάθε παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητες του. Ξεχωρίζει βέβαια το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ:

Μεγάλο διπλό μέσα στην Τρίπολη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική οι ”Περιστωριώτες”. Σε όλο τον αγώνα είχε υπομονή και έπαιξε έξυπνα μέχρι να βρει την ευκαιρία σε μία αντεπίθεση να σκοράρει. Ο Σα Πίντο έχει μαζέψει την ομάδα και ανά διαστήματα στο παιχνίδι της ομάδας φαίνονται τα στοιχεία που θέλει να περάσει, σιγά σιγά  μας θυμίζει τον καλό Ατρόμητο.

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που γεύτηκε τελευταία φορά την χαρά της νίκης η Ξάνθη. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει στην ζώνη των play off. Έκανε ένα καλό παιχνίδι μέσα στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ τον οποίο τον κράτησε στο μηδέν και η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό. Το παιχνίδι  θα είναι δύσκολο μέσα στο Περιστέρι και πιστεύω πως θα κριθεί οριακά στο γκολ, η επιλογή μου σε αυτό το παιχνίδι είναι από 0 έως 1 γκολ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ:

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ Ο ΠΑΣ πήρε μια σπουδαία ισοπαλία από τον Πλατανιά, που δύσκολα χάνει εντός έδρας. Προηγήθηκε με δύο γκολ αλλά πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχθηκε την ισοφάριση. Στην επανάληψη δέχθηκε κι άλλο γκολ και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει και να φύγει από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Κέρκυρα πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της και ξέφυγε κι απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Προηγήθηκε στο ημίωρο  του παιχνιδιού και κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος παρόλο που ο Λεβαδειακός την πιέσε ασφυκτικά για την ισοφάριση. Θεωρώ πως ο ΠΑΣ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη. Η επιλογή μου είναι το 2-3 γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Τ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:

Καλύτερος από τον Ατρόμητο ο Αστέρας σε όλο το παιχνίδι αλλά όμως δεν πήρε ούτε βαθμό.  Δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και αυτό νομίζω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών. Στην επανάληψη προσπάθησε όσο μπορούσε και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βάλει κάποιο γκολ.

Δείχνει σιγά σιγά να μπαίνει η σφραγίδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους ”πράσινους” και αυτό δίνει ελπίδες στο κόσμο της ομάδας για ένα καλύτερο αύριο μετά τα τελευταία ενθαρρυντικά αποτελέσματα.  Για ένα ημίχρονο με τον Παναιτωλικό δεν κατάφερε να βάλει το γκολ έστω κι αν είχε ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός και με 4 γκολ πήρε μία σπουδαία νίκη . Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να φύγει νικητής από την Τρίπολη και η επιλογή μου θα είναι το διπλό.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ : 2 έως 3 @ 2,05

ΑΣΤΕΡΑΣ Τ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 2 @ 2,35

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ:

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και να φιγουράρει στην 2η θέση της Super league η ομάδα της Ν. Σμύρνης. Νίκησε στην έδρα της Βέροια την ώρα που η ομώνυμη ομάδα καιγόταν για βαθμούς . Εντός έδρας ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός και ελπίζει σε νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να καταφέρει σιγά σιγά να εξασφαλίσει μία θέση για τα Play off.

Ο Ηρακλής πήρε ένα πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες (ΑΕΚ). Βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως κατάφερε και ισοφάρισε πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στην επανάληψη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε το παιχνίδι τούμπα με μία ΑΕΚ να δείχνει χαμένη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και δέχθηκε την ισοφάριση όμως ο βαθμός που πήρε θα είναι πολύτιμος για την συνέχεια. Στα εκτός έδρας είναι αδύναμος γι αυτό η επιλογή μου θα είναι τα 2 έως 3 γκολ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:

Προσπάθησε η ομάδα του Αγρινίου αλλά δεν κατάφερε να φύγει έστω με τον βαθμό από την Λεωφόρο. Για ένα ημίχρονο έκανε άμυνα και δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα, στην επανάληψη όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό που μπήκε αποφασισμένος να πάρει την νίκη. Εντός έδρας αλλάζει πρόσωπο και συνήθως είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Ο Πλατανιάς αιφνιδιάστηκε από τα Γιάννινα εντός έδρας αφού δέχθηκε 2 γρήγορα γκολ. Όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και πριν τελειώσει το ημίχρονο κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και το κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ μέχρι τέλους και έτσι δέχθηκε την ισοφάριση .Ο Πλατανιάς θα ψάξει την νίκη αλλά είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά ότι μπορεί να την πάρει γι αυτό πάω σε μία πιο ασφαλής περίπτωση  που είναι τα 2 έως 3 γκολ.

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ:

Εκεί που ο δικέφαλος έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση,  ήρθε το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σάλκε να τον προσγειώσει. Δέχθηκε 3 γκολ στα οποία θα έλεγα πως φέρει ευθύνη τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και στα 3 τέρματα που δέχθηκε. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά και από την ισοπαλία στην Ξάνθη.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ομάδα της Βέροιας που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Δέχθηκε άλλη μία ήττα (την 4η συνεχόμενη) μέσα στην έδρα της από τον Πανιώνιο . Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και όλα είναι πολύ δύσκολα για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία μιας και η ψυχολογία των παικτών είναι πεσμένη. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο μέσα στην Τούμπα αλλά δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να πάρει κάτι. Χαμηλός ο άσος και γι αυτό θα επιλέξω τα 2 έως 3 γκολ…

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Εκεί που η ένωση μας έδειχνε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο, ξαφνικά όλα αλλάζουν.  Έβαλε το πρώτο γκολ νωρίς με τον Ηρακλή και όλα έδειχναν ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Στην συνέχεια έδωσε μέτρα στο γήπεδο στην αντίπαλη ομάδα  και το πλήρωσε πριν λήξη το ημίχρονο.  Στην επανάληψη δέχτηκε τρομερή πίεση και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 . Το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει και να πάρει 1 βαθμό και να βγει εκτός play off.

Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρει την νίκη κατάφερε να παίξει και με 10 παίκτες για ένα τέταρτο και να έρθει και 0-0 με την Οσμανίλσπορ. Αγωνιστικά δεν έδειξε πολλά πράγματα και ούτε απείλησε ουσιαστικά, βέβαια δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση και το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ομάδα της Λάρισας και τώρα πάει στο ΟΑΚΑ μόνο για την νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα σκέφτονται το ενδεχόμενο ήττας γι αυτό δεν θα ρισκάρουν πολύ και το παιχνίδι δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία.

ΛΑΡΙΣΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:

Συνεχίζει τις κάκιστες εμφανίσεις η ομάδα της Λάρισας και πλέον είναι 3 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Με κατεβασμένα χέρια πήγε να παίξει στο Καραΐσκάκη και δέχθηκε δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία τυπική διαδικασία για να μην δεχθεί κι άλλα τέρματα την στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα λόγο ότι ακολουθούσε αγώνας για την Ευρώπη. Πάση θυσία δεν πρέπει να δεχθεί ήττα σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός πάλεψε αλλά έχασε δίκαια στο νησί το Φαιάκων από την ομώνυμη ομάδα. Απείλησε αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα και έτσι έφυγε χωρίς βαθμό. Πάει στο Αλκαζάρ μόνο και μόνο για την νίκη για να φτάσει την Λάρισα και φυσικά να καταφέρει να αποσπαστεί έστω και για λίγο από την ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολο παιχνίδι και για της δύο ομάδες και όποια νικήσει θα είναι ένα υπέρ πολύτιμο τρίποντο που θα δώσει περισσότερες ομάδες ελπίδες για την δύσκολη συνέχεια. Πιστεύω πως ένα καλό σημείο θα είναι το 2 έως 3 γκολ

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χ @ 3,25

 

Tebo

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.