ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : ντέρμπι με πολλαπλά κίνητρα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 17 12:44 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : 10 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Superleague και έχουμε το πρώτο από μια σειρά ντέρμπι που θα καθορίσουν εν πολλοίς την κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς με πολλή προϊστορία, με πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Οι κιτρινόμαυροι έχουν μεγάλο βαθμολογικό αλλά και αγωνιστικό κίνητρο για να κερδίσουν το συγκεκριμένο παινχίδι, η χρονική στιγμή πάντως δεν τους ευνοεί μιας και προέρχονται από δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που εκτός των άλλων έχουν χαλάσει και την ηρεμία που είχε επιφέρει ο ερχομός του Χιμένεθ. Εντός έδρας είναι μεν αήττητη, έχει όμως 5 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 10 αγώνες, δείγμα της γενικής της εικόνας φέτος όπου πολλές φορές δυσκολεύεται να ”καθαρίζει” τα ματς.

Ο Ολυμπιακός βαδίζει ολοταχώς για ένα ακόμη πρωτάθλημα, σε μια χρονιά πάντως που δεν ικανοποιεί με την αγωνιστική του εικόνα και ουσιαστικά το παίρνει ελλείψει σοβαρού ανταγωνισμού. Προέρχεται από το άσχημο εντός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στην Οσμάνλισπορ για το Europa League που φούντωσε για ακόμη μία φορά τη γκρίνια εναντίον του Μπέντο και των επιλογών του. Το κίνητρο για το αποψινό ματς είναι επίσης μεγάλο και για τους ερυθρόλευκους μιας και χρειάζονται μια ψυχολογική τόνωση ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία ώστε να επέλθει ηρεμία στην ομάδα αλλά και για να καθαρίσουν ουσιαστικά με την υπόθεση τίτλος.

Το ματς είναι ντέρμπι και ως τέτοιο είναι δύσκολο να μιλήσουμε για φαβορί. Αγωνιστικά καμία από τις δύο ομάδες δε φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα και λογικά όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, όμως το ΟΑΚΑ δεν είναι ένα γήπεδο που δημιουργεί ιδιαίτερη πίεση στον αντίπαλο και η εμπειρία των παιχτών του Ολυμπιακού είναι σε θέση να εξισορροπήσει το συγκεκριμένο πλεονέκτημα. Προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ αφού και οι δύο ομάδες έχουν προβληματικές άμυνες και ταυτόχρονα ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, οπότε είναι λογικό και λόγω της πίεσης να περιμένουμε να γίνουν αρκετά λάθη και να σημειωθούν αρκετά γκολ. Με βάση τις αποδόσεις το Over βρίσκεται σε εξαιρετικές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 19-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 2,50

 

ΤΡΙΑΔΑ 19-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ OVER 2,05
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΙΨΙΑ 1 2,55
ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ OVER 1,95
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 10,19 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.