ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μ. : σε φόρμα και οι δύο – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 22 Φεβρουαρίου 17 00:03 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μ. : ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση κι αυτό γιατί η Ατλέτικο του Σιμεόνε μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και αντιπάλους όπως η Λεβερκούζεν έχει τον τρόπο να τους αποκλείει σε διπλούς αγώνες. Το πρώτο παιχνίδι τις περισσότερες φορές είναι καθοριστικό και αν θέλουν οι Γερμανοί να έχουν ελπίδες πρόκρισης τότε θα πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μάλλον ο επαναληπτικός θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι γηπεδούχοι πάντως βρίσκονται σε σχετικά καλή φόρμα με δύο σερί νίκες στη Bundesliga, αλλά το σημαντικότερο με αρκετά καλές εμφανίσεις που μας προϊδεάζουν για κάτι ανάλογο και απόψε μιας και αγωνίζονται στο γήπεδό τους. Εκεί συνήθως οι ρυθμοί των αγώνων είναι αρκετά υψηλοί και μην ξεχνάμε ότι στον όμιλο δεν έκαναν εντός έδρας ήττα. Οπότε η αποστολή της Ατλέτικο μόνο εύκολη δεν είναι και σίγουρα η στρατηγική των φιλοξενούμενων θα αντιπαραταχθεί με εκείνη των γηπεδούχων και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο τέλος.

Η Ατλέτικο βρίσκεται επίσης σε αρκετά καλή κατάσταση και μάλλον ήταν επιλογή η ομάδα να φορμαριστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή που αρχίζουν τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Λογικά θα επιδιώξει να χτυπήσει στην κόντρα με τους εξαιρετικά γρήγορους και ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς της, ώστε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ που σε διπλές αναμετρήσεις μετράει ιδιαίτερα.

Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη και προτιμότερο είναι στοιχηματικά να πάμε με τα γκολ, αφού τόσο η φόρμα όσο και η επιθετική ρέντα και των δύο ομάδων ευνοούν την επίτευξη τερμάτων. Με βάση τις αποδόσεις και προκειμένου να είμαστε καλυμμένοι και με το 1-1 είναι προτιμότερο να πάμε με το goal/goal, το οποίο εμφανίζεται εξάλλου τις περισσότερες φορές στα παιχνίδια των δύο ομάδων.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 21-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. G/G 2,00 2-4

 

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.