Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ειδικά Στοιχήματα Champions League 22-02-17

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 17 00:07 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Χορτάσαμε γκολ και θέαμα στα χθεσινά παιχνίδια με την Σίτι να κερδίζει με ανατροπή 5-3 και η Ατλέτικο να σταματάει στα 4 γκολ. Τα σημερινά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε σε κάποιο παιχνίδι τόσο μεγάλα σκορ.

Πόρτο – Γιουβέντους

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι οι μπουκ έχουν χρίσει μεγάλο φαβορί την Γιουβέντους και κατά την γνώμη μου αυτό δεν είναι σωστό. Η Πόρτο είναι ομάδα που πολύ δύσκολα χάνει στην έδρα της και νομίζω ότι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια. Η Γιουβέντους ποιοτικά είναι καλύτερη αλλά ας μην ξεχνάμε ότι παίζει εκτός έδρας και υπάρχει επαναληπτικός στην Ιταλία.

Προτάσεις

Πρώτο γκολ μετά το 28′ – 2,00 (ναι)

Over 5,5 Κάρτες – 2,00 (ναι)

Να σκοράρει: Σοάρες – 3,75  (οχι)

Σεβίλλη – Λέστερ

Η Λέστερ είναι ”υπο διάλυση” την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και η Σεβίλλη αν βρεθεί σε καλή μέρα στην έδρα της μπορεί να κερδίσει άνετα Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και γενικά οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί μπροστά της. Ο αγώνας λογικά θα είναι μονόλογος των γηπεδούχων, οπότε εκεί θα εστιάσουμε και στα ειδικά στοιχήματα  .

Προτάσεις

Σεβίλλη 1η στα 7 κόρνερ – 2,00 (ναι)

Να σκοράρει 2+ γκολ : Ben Yedder – 5,50 (άκυρο δεν έπαιξε ο παίκτης)

1ο ημίχρονο over 1,5 – 2,55 (όχι)

Stoiximan Προσφορές Champions League

Παίξε στην αγορά “Να Σκοράρει (οποιαδήποτε στιγμή)” πριν την έναρξη του αγώνα Πόρτο – Γιουβέντους (22/2/17) και σε περίπτωση που ο παίκτης που έχεις επιλέξει, γίνει αλλαγή, το στοίχημά σου συνεχίζει να ισχύει, μέσω του παίκτη που τον αντικατέστησε!

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.