Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 22η αγωνιστική της Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Φεβρουαρίου 17 11:00 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλησπέρα φίλοι μου, ξεκινάει η 22η αγωνιστική της super league. Περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής , με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πανιώνιο. Ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς κρύβουν πολλές παγίδες λόγω της κόπωσης που βγάζουν οι ομάδες με τα μικρά ρόστερ. Πάμε να δούμε λοιπόν τις αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής…

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ Τ.:

Ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο Αγρίνιο και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 1-0. Στην επανάληψη μπήκε πάλι δυνατά και σε μία περίεργη φάση ο Καρυπίδης έκανε το 2-0 και τελείωσε το παιχνίδι. Τρέχει ένα σερί με έξι νίκες στους τελευταίους 10 αγώνες έχοντας μόνο μία ήττα.

Η Βαριά ήττα του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό, έκανε τον τον Ελευθερόπουλο να δηλώσει παραίτηση. Η διοίκηση προσπαθώντας να συνεφέρει τους παίκτες, έβαλε πρόστιμο 40,000 ευρώ για τις εμφάνισεις τους στα τελευταία τρία παιχνίδια με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Δεν πιστεύω πως μπορεί να κοντράρει το Πλατανιά μέσα στην έδρα του και θεωρώ πως η ομάδα της Κρήτης μπορεί να  πάρει το αποτέλεσμα, άρα η επιλογή μου είναι άσσος.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Η Κέρκυρα προσπάθησε  αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε νωρίς με πέναλτι από τον ΠΑΣ. Αναζητάει βαθμούς γιατί φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και φοβάται μην μπλέξει σε περιπέτειες. Με τον Παναιτωλικό η προιστορία δεν είναι υπερ της και σε αυτό το παιχνίδι όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στην συνέχεια δεν κατάφερε να σταματήσει τον Πλατανιά.  Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίωρο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη έχασε μία τεράστια ευκαιρία να βάλει γκολ και αμέσως στην επόμενη φάση δέχτηκε το δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Το παιχνίδι πιστεύω πως μπορεί να το πάρει η Κέρκυρα  αφού εντός έδρας είναι πολύ δυνατή αλλά επειδή το παιχνίδι είναι ντέρμπι θα πάω σε μία πιο ασφαλής επιλογή που είναι τα 2 έως 3 γκολ.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ:

Παραμένει χωρίς νίκη για 5 αγωνιστική η Ξάνθη. Στο Περιστέρι δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό καθώς δέχτηκε γκολ 5 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και δεν υπήρχε περιθώριο να αντιδράσει. Έχει παράπονα για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε μετά την ισοφάριση και αυτό την έκανε να οπισθοχωρήσει αρκετά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός και νομίζω ότι αρχίζει και αποδίδει καρπούς η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Ουζουνίδης. Εκπληκτική εμφάνιση από την αρχή του αγώνα που συνοδεύτηκε με νίκη στην Τρίπολη. Θα συνεχίσει πιστεύω ο Παναθηναϊκός το θετικό σερί μιας και έχει πάρει φόρα και ο Μπέργκ, άρα πάμε για διπλό…

 [divider]

ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ:

Τεράστια η νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα της. Κατάφερε να σκοράρει με φάουλ στο ημίωρο του παιχνιδιού, γκολ το οποίο έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Σωστό κοουτσάρισμα και πολύ καλό αμυντικό στήσιμο από τον τεχνικό της ένωσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από το 75 λεπτό βέβαια έπαιζε με παίκτη παραπάνω μιας και Ολυμπιακός δέχθηκε κόκκινη.

Η Λάρισα πήρε μία τεράστια νίκη εντός έδρας επί του Λεβαδειακού η οποία μπορεί να είναι και καθοριστική για την συνέχεια του πρβωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοικτό και με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες. Τα νεύρα πάντως ήταν πολλά και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες τον αγώνα. Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα πάω στην επιλογή 2 έως 3 γκολ.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ:

Ο Ηρακλής προσπάθησε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην Νέα Σμύρνη. Έμεινε με 10 παίκτες από το 32 λεπτό και δέχτηκε γκολ στο 40 λεπτό. Έκανε φάσεις στην επανάληψη και στο τέλος άγγιξε την ισοφάριση αλλά δεν ήταν και τόσο τυχερός. Στα 14 τελευταία παιχνίδια στην έδρα του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έχει 7 νίκες και 7 ισοπαλίες. Τακτοποίησαν μία οφειλή που είχε η ομάδα και έτσι δεν θα ενεργοποιηθεί η αφαίρεση βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν επικράτησε πολύ άνετα επί της Βέροιας. Μετά από 21 αγωνιστικές διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος και φυσικά είναι σε καλή κατάσταση. Την Τετάρτη πάλεψε μέσα στην έδρα της Σάλκε και το μόνο που κατάφερε ήταν να μην χάσει. Θα υπάρχει κούραση από το Ευρωπαικό παιχνίδι και ίσως αυτό να επηρεάσει την απόδοση του σήμερα. 2 έως 3 γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η ομάδα της Λιβαδειάς. Πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση και από εδώ και πέρα πρέπει να διεκδικεί έστω τον βαθμό με όποιον αντίπαλο και να παίζει. Στο παιχνίδι με την Λάρισα μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.  Η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη για 12 αγωνιστικές, με τον προπονητή της ομάδας να μην δείχνει να αγχώνεται και να δηλώνει πως νιώθει ασφαλής στο πάγκο της ομάδας του.

Ο ΠΑΣ πήρε την νίκη απέναντι στην Κέρκυρα σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι από πλευράς φάσεων. Κυνηγάει την 5 θέση για να μπει στα play off, όπου απέχει 2 βαθμούς. Όλοι γνωρίζουν πως το παιχνίδι στην Λειβαδιά είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να φύγουν με το διπλό. Δύσκολα μπορείς να επιλέξεις κάποιο σημείο γιατί αυτό το παιχνίδι είναι οριακό για αυτό η επιλογή που θα είναι το G/G…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

Κάπου θα το πλήρωνε ο Ολυμπιακός με τις απογοητευτικές εμφανίσεις που κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Χωρίς να φανεί απειλητικός απέναντι στην ΑΕΚ, έχασε και μπορούσε κιόλας να δεχτεί κι άλλα τέρματα αλλά ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας του. Την Πέμπτη πήρε πανάξια την πρόκριση στους 16 του Europa League με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα το ταξίδι στην Τουρκία θα έχει επιβαρύνει τους παίκτες

Άλλη μία νίκη για την ομάδα του Πανιωνίου που φιγουράρει μόνος πλέον στην 2 θέση με 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Δεν έκανε καλό παιχνίδι αλλά κατάφερε και πήρε την νίκη. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 32 λεπτό και 8 λεπτά μετά κατάφερε να πετύχει το γκολ. Δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο σημείο γιατί δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι πως και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα, άρα η επιλογή μου είναι το G/G…

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Στην τελευταία θέση πλέον φιγουράρει η Βέροια και πρέπει πάση θυσία να βρει βαθμούς στους επόμενους αγώνες. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Βορρά,  με τον προπονητή της ομάδας Ντόστανιτς να κάνει αρνητικό ντεμπούτο δεχόμενος 4 τέρματα. Μετράει 5 συνεχόμενες ήττες και έχει 9 under στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένος με τον Σα Πίντο στο πάγκο και παραμένει αήττητος για τρίτο σερί παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν πολύ καλός και αυτό φάνηκε μετά την ισοφάριση που οπισθοχώρησε η Ξάνθη για να μην δεχτεί άλλο τέρμα και χάσει. Όμως υπολόγισε χωρίς την κλάση του Τόνσο που στο 85 λεπτό έβαλε το γκολ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.

Έχει φτάσει τις θέσεις που οδηγούν στα play off , που είναι ο στόχος του από την αρχή της σεζόν. Η Βέροια είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν πιστεύω πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι από τον φορμαρισμένο Ατρόμητο , έτσι η επιλογή μου είναι διπλό.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2-3 γκολ @ 2,08

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 2 @ 2,40

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : 2 @ 2.17

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/Super-League-Greece-1636?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”soft” background=”#0343ad” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″]Κλίκ εδώ για να δείτε όλες τις αποδόσεις των αγώνων της Super League[/su_button]

                                                                                                                                                                           Tebo

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.