Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Χιχόν – Θέλτα : στοίχημα για γκολ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Φεβρουαρίου 17 10:49 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Χιχόν – Θέλτα : οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την επική πρόκριση επί της Σαχτάρ στην Ουκρανία, όπου με πέναλτι στο 91′ έστειλαν το ματς στην παράταση και εκεί ένα γκολ ήταν αρκετό για την ολική ανατροπή. Πάντως στη LaLiga έχουν μείνει πίσω όσον αφορά τους στόχους τους και θα χρειαστεί να πάρουν νίκες  εντός και εκτός προγράμματος αν θέλουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός έδρας έχουν μόλις 9 βαθμούς σε 11 αγώνες και αυτός είναι ο κύριος λόγος που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Η Χιχόν μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία, τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου εύκολα αφού δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορεί να στοχεύσει ώστε να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Οπότε όλα τα ματς θεωρούνται τελικοί και ειδικότερα εκείνα που δίνει στο γήπεδό της όπως το σημερινό, με σαφή στόχο τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία. Η Θέλτα πάντως έχει την ψυχολογία λόγω της πρόκρισης στους 16′ του Europa League, όμως οι εκτός έδρας επιδόσεις της δίνουν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ελπίζουν ότι θα είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν στο τέλος.

Ο αγώνας είναι ανοιχτός σε προγνωστικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη μιας και η ισοπαλία δε δίνει κάτι το ιδιαίτερο βαθμολογικά σε καμία. Οποτε προτιμότερο είναι στοιχηματικά να ασχοληθούμε με τα γκολ αφού και οι δύο αντίπαλοι φέρνουν αρκετά συχνά μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους. Με βάση τις αποδόσεις το Over έχει αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 26-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΧΙΧΟΝ – ΘΕΛΤΑ OVER 1,97

 

ΤΡΙΑΔΑ 26-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ OVER 1,80
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΛΟΥΓΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,00 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.