Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπιλμπάο – Μάλαγα : ασταθείς οι δύο ομάδες

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 17 01:06 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Μπιλμπάο – Μάλαγα : οι γηπεδούχοι διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο όμως οι εκτός έδρας επιδόσεις τους δεν τους επιτρέπουν μέχρι στιγμής να είναι μέσα στις προνομιούχες θέσεις. Μόλις 8 βαθμοί είναι ο απολογισμός μακριά απο το Σαν Μαμές και αυτό το στατιστικό δεν ικανοποιεί κανέναν στις τάξεις του συλλόγου. Πάντως απόψε οι Βάσκοι αγωνίζονται στο γήπεδό τους απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο και φυσικά πρώτος στόχος είναι η νίκη.

Η Μάλαγα βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά ο στόχος της είναι να παραμείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού ώστε να μην μπλέξει σε ανεπιθύμητες περιπέτειες. Έχει κι αυτή ανάλογο πρόβλημα με την Μπιλμπάο, δεν μπορεί δηλαδή να πάρει εύκολα θετικό αποτέλεσμα στα εκτός έδρας ματς. Οι 6 βαθμοί σε 13 αγώνες το μαρτυρούν, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει εκτός έδρας νίκη μέχρι στιγμής. Οπότε σε ένα πιεστικό γήπεδο και με έναν αντίπαλο που ξέρει να το εκμεταλλεύεται καλά, η αποστολή της για τον αποψινό αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η Μπιλμπάο είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως η έλλειψη σταθερότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα του Βαλβέρδε αλλά και οι σχετικά χαμηλές τιμές του άσσου μας αποτρέπουν από την επιλογή του συγκεκριμένου σημείου. Προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με στοίχημα για γκολ, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά και επιθετικά και στα περισσότερα παιχνίδια τους βλέπουμε να σημειώνονται αρκετά τέρματα. Με βάση τις αποδόσεις το Over έχει αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 05-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΛΑΓΑ OVER 2,00 1-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,12 1-1
ΟΥΕΣΚΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 1-0
ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G 2,12 2-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 9,00 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.