Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νάπολι – Ρεάλ : όλα για την πρόκριση οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Μαρτίου 17 13:20 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Νάπολι – Ρεάλ : η Νάπολι κατάφερε στον πρώτο αγώνα να αιφνιδιάσει τη Ρεάλ και να προηγηθεί μόλις στο 8′ λεπτό μέσα στο Μπερναμπέου. Στη συνέχεια όμως η Ρεάλ ήταν αποφασιστική και αποτελεσματική και γύρισε το ματς σε 3-1, σκορ που της δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Πάντως το εκτός έδρας γκολ δίνει κάποιες ελπίδες στους Ναπολιτάνους καθώς με 2-0 είναι εκείνοι που προκρίνονται, και αναμένεται να τα δώσουν απόψε όλα για την πρόκριση εξαντλώντας τις όποιες πιθανότητές τους. Προέρχονται και από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ρόμα κάτι που έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών.

Η Ρεάλ παρουσιάζει αστάθεια το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να έχει απωλέσει την μεγάλη διαφορά που είχε από την Μπαρτσελόνα στη LaLiga και να βρίσκεται πλέον στην 2η θέση με ένα βαθμό λιγότερο, έχοντας βεβαίως και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Καταλανούς. Όλα αυτά πάντως δεν είναι καλά σημάδια για την ομάδα του Ζιντάν και σε μια έδρα που θα ”βράζει” απόψε, καλείται να αποδείξει την ανωτερότητά της.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά μιας και το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στη Ρεάλ να προκριθεί ακόμη και με ήττα. Προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και η Νάπολι αναμένεται να πιέσει από την αρχή όπως έκανε και στη Μαδρίτη ώστε να πετύχει ένα γκολ και στη συνέχεια και με τη δύναμη της έδρας να φτάσει σε σκορ πρόκρισης. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και από τη Ρεάλ, δηλαδή να προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που ουσιαστικά θα σβήσει τις ελπίδες πρόκρισης των γηπεδούχων. Όπως και νά ‘χει αναμένουμε ένα πρώτο ημίχρονο μεγάλης έντασης και στοιχηματικά μπορούμε να επιλέξουμε να μπουν τουλάχιστον 2 γκολ, όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε καλές τιμές.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 07-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΝΑΠΟΛΙ – ΡΕΑΛ OVER 1,5 ΗΜΙΧ 2,17

 

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.