Δ Ω Ρ Ε Α Ν
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [CHAMP800]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Θέλτα – Κράσνονταρ : επιθετικά οι δύο ομάδες – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Μαρτίου 17 00:20 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Θέλτα – Κράσνονταρ : οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στη φάση των ”16” με μία επική πρόκριση επί της Σαχτάρ και πλέον βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια στη διοργάνωση. Η σημερινή αντίπαλος δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ήταν οι Ουκρανοί και επομένως το φαβορί για την πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι πηγαίνει δικαιωματικά στους Ισπανούς. Η Θέλτα εντός συνήθως είναι αποτελεσματική και ξέρει να επιβάλλεται του αντιπάλου. Οφείλει απόψε να πάρει τη νίκη γιατί αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα στη Ρωσία και μπορεί η τύχη να μην είναι με το μέρος της αυτήν τη φορά.

Η Κράσνονταρ δεν είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ρωσίας μιας ιδρύθηκε το 2008 και μόλις το 2010 ανέβηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία. Πάντως έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και όποιος την υποτιμήσει τότε σίγουρα θα το πληρώσει, όπως συνέβη εξάλλου με την πανάκριβη ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Δεν θα πάει για τουρισμό απόψε στο Βίγκο ή για να παίξει αμυντικά, αλλά με την έλλειψη κινδύνου που την διακρίνει και με τις φαρμακερές της κόντρες θα επιδιώξει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ που θα της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στη ρεβάνς.

Το ματς πάντως έχει φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι και μεγαλύτερη εμπειρία έχουν αλλά και αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους που πάντα τους ωθεί να παίζουν καλύτερα. Οι αποδόσεις όμως του άσσου είναι απαγορευτικές για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν επιθετικά και προτιμότερο είναι να παίξουμε στοίχημα για γκολ. Με βάση τις αποδόσεις το Over προσφέρεται σε συμφέρουσες τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 09-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΘΕΛΤΑ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ OVER 2,17 2-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 09-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 2,02 1-1
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΓΙΑΞ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 2-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 2,63 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 10,63 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.