Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νάπολι – Κροτόνε : επαναφορά στη Serie A για τους γηπεδούχους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Μαρτίου 17 13:24 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Νάπολι – Κροτόνε : οι γηπεδούχοι το πάλεψαν απέναντι στη Ρεάλ μεσοβδόμαδα για το Champions League όμως δεν τα κατάφεραν τελικά και αποκλείστηκαν, και απόψε καλούνται να επανέλθουν σε ρυθμούς Serie A και να διεκδικήσουν μία θέση για το ερχόμενο Champions League. Εντός έδρας και απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους όπως ο σημερινός συνήθως κερδίζουν και σχετικά εύκολα, οπότε κάτι τέτοιο αναμένουμε να δούμε κι απόψε όσο κι αν υπάρχει η απογοήτευση από τον αποκλεισμό.

Η Κροτόνε βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς διαφορά από τη σωτηρία και τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα. Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει νίκη εκτός έδρας και μόλις 2 βαθμούς σε 13 αγώνες, και άνετα θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με σάκο του μποξ όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της. Απόψε απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο μάλλον θα προσπαθήσει να περιορίσει το εύρος της ήττας, παρά να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς έχει φαβορί τη Νάπολι η οποία αναμένεται να επικρατήσει σχετικά εύκολα. Στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε μόνο με τα γκολ, μιας και κοντράρεται η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με μία από τις χειρότερες άμυνες και γενικά με μία από τις χειρότερες ομάδες. Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα πάω με το Over 3.5, οι αποδόσεις του οποίου και για τα δεδομένα του αγώνα βρίσκονται σε καλές τιμές.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 12-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΝΑΠΟΛΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ OVER 3,5 2,10

 

ΤΡΙΑΔΑ 12-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΧΟΡΣΕΝΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ OVER 1,85
ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 1,83
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G 2,35
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,97 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.