Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λα Κορούνια – Θέλτα : το ντέρμπι της Γαλικίας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Μαρτίου 17 22:47 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Λα Κορούνια – Θέλτα : η Λα Κορούνια έκανε τη μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και κέρδισε εντός έδρας τη Μπαρτσελόνα με 2-1 και απόψε έχει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, αυτή τη φορά το ντέρμπι της Γαλικίας. Με την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας και τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού να κερδίζουν σπάνια, δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία στην ομάδα για εμπλοκής της σε σενάρια υποβιβασμού. Άρα χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα προσπαθήσει να πάρει μία ακόμη νίκη απόψε, η οποία εκτός των άλλων έχει σημασία και για το γόητρο του συλλόγου.

Η Θέλτα προκρίθηκε σχετικά άνετα στους ”8” του Europa League, ενώ και η κληρωτίδα ήταν με το μέρος της μιας και θα αντιμετωπίσει την Γκενκ η οποία ήταν η πιο αδύναμη απο τις υπόλοιπες 7 αντιπάλους. Επομένως η διεκδικήση του τροπαίου δε μοιάζει αδύνατη και σίγουρα είναι στα σχέδια των φιλοξενούμενων. Στο πρωτάθλημα για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα χρειαστεί να κάνει ένα καλό σερί νικών και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αφού προς το παρόν βρίσκεται αρκετούς βαθμούς πίσω και η αστάθειά της καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν της έχει επιτρέψει να βρεθεί ψηλότερα.

Το μας είναι ντέρμπι οπότε και τα 3 αποτελέσματα είναι πιθανό να επαληθευτούν. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία και αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και συνάμα θεαματική αναμέτρηση. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη και πολύ συχνά τις βλέπουμε να φέρνουν μεγάλα σκορ στους αγώνες τους. Με βάση τις αποδόσεις το Over προσφέρεται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

 
ΜΟΝΟ 19-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΘΕΛΤΑ OVER 2,10 0-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 19-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ OVER 1,85 2-1
ΜΑΪΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ OVER 2,00 0-1
ΚΡΟΤΟΝΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ OVER 1,93 0-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,14 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/match-odds/Deportivo-La-Coruna-RC-Celta-de-Vigo-898405?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”glass” background=”#1a60a8″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg” desc=”με 100% επιβράβευση εγγραφής”]Παίξε στοίχημα τον αγώνα Λα Κορούνια – Θέλτα [/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.