Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Εσπανιόλ – Μπέτις : στα σημεία ο νικητής – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Μαρτίου 17 23:48 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Εσπανιόλ – Μπέτις : επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες και στη LaLiga η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Μπέτις σε μία αναμέτρηση που εκ πρώτης όψεως μοιάζει ανοιχτή ως προς τον τελικό νικητή, με την Εσπανιόλ πάντως να έχει λόγω έδρας το δικαίωμα του φαβορί. Εντός συνήθως αγωνίζεται καλύτερα απ’ ότι εκτός, χωρίς πάντως να διαθέτει κάποια πολύ ισχυρή έδρα όπου υποκλίνονται οι περισσότεροι αντίπαλοι. Είναι ισορροπημένη ομάδα και πολλές φορές αγωνίζεται για το αποτέλεσμα, γι’ αυτό και έχει συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς και μακριά από το γήπεδό της.

Η Μπέτις δε μοιάζει προς το παρόν να αντιμετωπίζει προβλήματα υποβιβασμού, αν και θα χρειαστεί μέχρι το τέλος να κάνει κάποιες νίκες που θα την εξασφαλίσουν και μαθηματικά. Πάντως είναι ομάδα που ξέρει να κερδίζει όταν η κατάσταση το απαιτεί και επομένως δεν προβλέπεται να έχει περιπέτειες τη φετινή χρονιά. Απόψε θα αγωνιστεί για ένα θετικό αποτέλεσμα όσο κι αν ο αντίπαλος έχει βλέψεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα θελήσει ως γηπεδούχος να την πιέσει.

Ο αγώνας είναι ανοιχτός σε προγνωστικά και αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια όμορφη μάχη, με τον νικητή εφόσον υπάρξει να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού βλέπουμε τελευταία και τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να φέρνουν μεγάλα σκορ στους αγώνες τους, ειδικά όταν η Εσπανιόλ αγωνίζεται εντός και η Μπέτις όταν αγωνίζεται εκτός. Με βάση τις αποδόσεις το Over προσφέρεται σε συμφέρουσες τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

 
ΜΟΝΟ 31-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΕΤΙΣ OVER 2,30 2-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 31-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2 1,97 1-2
ΑΜΙΑΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ 1 1,97 0-1
ΝΤΕΡΙ – ΜΠΡΕΪ OVER 1,90 2-3
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,37 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/match-odds/Northern-Ireland-Norway-885815?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”glass” background=”#1a60a8″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg” desc=”με 100% επιβράβευση εγγραφής”]Παίξε στοίχημα τον αγώνα Β. Ιρλανδία – Νορβηγία [/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.