Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Χαλ – Γουέστ Χαμ : το παλεύουν ακόμα οι γηπεδούχοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Απριλίου 17 00:32 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Χαλ – Γουέστ Χαμ : κρίσιμο ματς για τους γηπεδούχους οι οποίοι παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, έχοντας κάνει ένα καλό σερί εντός έδρας αγώνων με πολλά θετικά αποτελέσματα. Μπορεί εκτός έδρας να μην είναι αποτελεσματικοί, όμως ίσως στο τέλος να αρκέσουν μόνο οι εντός έδρας νίκες και τελικά να καταφέρουν να σωθούν. Απόψε αντιμετωπίζουν μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια και σίγουρα για να έρθει η νίκη θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και υπομονή.

Η Γουέστ Χαμ πάντως δε βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με την τελευταία της νίκη να πραγματοποιείται στις αρχές Φλεβάρη, έχοντας πολλές ήττες στους τελευταίους αγώνες που την έβγαλαν ουσιαστικά εκτός στόχων για το υπόλοιπο της σεζόν. Και επειδή η παραμονή δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί θα χρειαστεί να επιδείξει μεγάλη προσοχή ειδικά σε αγώνες όπως ο σημερινός, με ομάδες δηλαδή που υπολείπονται στη βαθμολογία. Εκτός έδρας συνήθως αγωνίζεται καλύτερα απ’ ότι εντός μιας και αρέσκεται να παίζει στην κόντρα, όμως με μια αντίπαλο που λογικά δε θα πάρει πολλά ρίσκα δεν θα είναι και τόσο εύκολο να βρει χώρους να τρέξει.

Το ματς είναι δύσκολο και ταυτόχρονα κρίσιμο ειδικά για τους γηπεδούχους και λογικό είναι οι αποδόσεις να είναι σχετικά μοιρασμένες. Πάντως το κίνητρο αλλά και η φόρμα είναι προς τη μεριά της Χαλ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατον περισσότερο την έδρα της ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν το ”μομέντουμ” για να πάρουν τη νίκη και θα επιλέξω τον συγκεκριμένο άσσο, σε αποδόσεις που κρίνονται ικανοποιητικές. 

 
ΜΟΝΟ 01-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΧΑΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 2,35 2-1 

 

ΤΡΙΑΔΑ 01-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΑΛΑΓΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 2 1,87 0-2
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 1-1
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 3,5 1,95 6-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,29 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/match-odds/Northern-Ireland-Norway-885815?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”glass” background=”#1a60a8″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg” desc=”με 100% επιβράβευση εγγραφής”]Παίξε στοίχημα τον αγώνα Β. Ιρλανδία – Νορβηγία [/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.