Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νάπολι – Γιουβέντους : ώρα για ρεβάνς

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Απριλίου 17 00:37 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Νάπολι – Γιουβέντους : μεγάλο ματς απόψε στο Σαν Πάολο με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Γιουβέντους και φυσικά να επιθυμεί ρεβάνς για τις δύο ήττες που έχει υποστεί φέτος από τη ”Μεγάλη Κυρία”, μία για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο, όπου και στις δύο περιπτώσεις και ειδικά στο κύπελλο ”σφάχτηκε” από τη διαιτησία.

Η ένταση απόψε αναμένεται πολύ μεγάλη και ειδικά με την επιστροφή του Ιγκουαΐν, ο οποίος είναι μισητό πλέον πρόσωπο για του Ναπολιτάνους. Οι γηπεδούχοι εκτός των άλλων χρειάζονται τη νίκη για να πλησιάσουν τη Ρόμα στη βαθμολογία, μιας και η δεύτερη θέση δίνει απευθείας πρόκριση στο ερχόμενο Champions League.

Η Γιουβέντους μάλλον έχει καθαρίσει και τον φετινό τίτλο καθώς καμία άλλη ομάδα δε φαίνεται ικανή να την ακολουθήσει στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ακόμη και όταν έκανε κάποιες απανωτές γκέλες, οι αντίπαλοί της δεν άντεχαν στην πίεση του πρωταθλητισμού και έχαναν βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα ματς.

Πάντως δεν είναι διατεθειμένη να χαρίσει το παιχνίδι στη Νάπολι, όσο κι αν γνωρίζει ότι οι συνθήκες θα είναι πολύ δύσκολες γι’ αυτήν απόψε. Λογικά θα παίξει αρκετά συντηρητικά ώστε να διαφυλάξει το μηδέν και εν συνεχεία να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των μεσοεπιθετικών για να πετύχει ένα γκολ.

Το ματς σαφώς και έχει ιδιαιτερότητες με τις δύο ομάδες πάντως να είναι ετοιμοπόλεμες και να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη νίκη. Οι αποδόσεις εξάλλου είναι μοιρασμένες και είναι λογικό αν θα υπάρξει νικητής, αυτός να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πιστεύω ωστόσο ότι η Νάπολι ως γηπεδούχος και με το δεδομένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στοιχηματικά αυτός ο άσσος αξίζει να παιχτεί μιας και μπορεί να μας αποφέρει κάποια κέρδη, με δεδομένο ότι η Γιουβέντους και να χάσει δεν σημαίνει ότι μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητές της για το φετινό καμπιονάτο.

 
ΜΟΝΟ 02-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 2,64 1-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 02-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΓΙΑΞ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 1,91 2-1
ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ OVER 2,25 1-1
ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5 1,80 1-4
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,73 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.