Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Χαλ – Μίντλεσμπρο : ντέρμπι για την παραμονή – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Απριλίου 17 23:28 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Χαλ – Μίντλεσμπρο : η αντεπίθεση της Χαλ συνεχίζεται και η ομάδα του Σίλβα απέχει πλέον μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία και με νίκη απόψε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού, μιας και η Σουόνσι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω της στη βαθμολογία δίνει πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Τότεναμ. 

Η Χαλ ότι καλό κάνει φέτος το κάνει στο γήπεδό της, μιας και μακριά από αυτό έχει μόλις 5 βαθμούς και κάπως έτσι θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο κρίσιμο είναι για τους γηπεδούχους το αποψινό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται κάτω από αυτούς στη βαθμολογία και δε μοιάζει ικανός να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.

Ο λόγος για τη Μίντλεσμπρο η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι μαζί με τη Σάντερλαντ οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 τελευταίες θέσεις. Χωρίς πολύ ποιότητα στο ρόστερ της και χωρίς την ανάλογη ενίσχυση το Γενάρη δεν δείχνει να έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να παραμείνει στην κατηγορία. Μία νίκη απόψε θα μπορούσε να αντιστρέψει κάπως την κατάσταση, όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε φόρμα και που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του.

Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και αναμένεται η μάχη να είναι σκληρή. Πάντως αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και τη γενικότερη παρουσία των ομάδων, η Χαλ είναι το φαβορί για τη νίκη που μπορεί να κρίνει πολλά σε σχέση με την παραμονή. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 05-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΧΑΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1 2,02 4-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ2 2,05 3-1
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 2,10 1-0
ΧΙΧΟΝ – ΜΑΛΑΓΑ 1 2,75 0-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 11,84 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.