Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σεντ Πάτρικς – Λίμερικ : βρίσκουν ρυθμό οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 17 11:53 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Στοιχήματος

Σεντ Πάτρικς – Λίμερικ : οι γηπεδούχοι έκαναν 2 σερί νίκες και ανέβηκαν κάπως βαθμολογικά, μιας και είχαν ξεκινήσει πολύ άσχημα τη φετινή σεζόν με 4 ήττες και μία ισοπαλία στους 5 πρώτους αγώνες, αποτελέσματα που τους είχαν φέρει στην τελευταία θέση. Απόψε παίζουν στο γήπεδό τους απέναντι σε έναν όχι και τόσο ισχυρό αντίπαλο και θέλουν να πετύχουν την 3η τους σερί νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Η Λίμερικ ξανανέβηκε φέτος στην 1η κατηγορία μετά το μικρό διάλειμμα που έκανε πέρυσι αγωνιζόμενη στη δεύτερη. Δεν είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή χρονιά αλλά θα προσπαθήσει να έχει μία ήρεμη σεζόν χωρίς να μπλέξει πάλι σε περιπέτειες υποβιβασμού. Έχει ξεκινήσει σχετικά καλά και θα προσπαθήσει και απόψε να πάρει βαθμό ή βαθμούς σε μια δύσκολη πάντως έδρα όπου συνήθως δεν φεύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς έχει φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι δείχνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχουν βρει ρυθμό και αγωνιζόμενοι στο γήπεδό τους θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη. Υπερτερούν σε σχέση με τους αντιπάλους τους σε ρόστερ αλλά και εμπειρίες και θα θελήσουν να πιέσουν από την αρχή πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ που σίγουρα θα κάνει τη συνέχεια πιο απλή. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα θα επιδιώξουν να πάνε τον αγώνα σε αργούς ρυθμούς ώστε να μπορέσουν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Πιστεύω πάντως ότι η Σεντ Πάτρικς εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε καλές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 07-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΛΙΜΕΡΙΚ 1 2,25  

 

ΤΡΙΑΔΑ 07-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. Χ2 1,75  
ΟΡΛΕΑΝ – ΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,95  
ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ OVER 1,83  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,24 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.