Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ρεάλ – Ατλέτικο : Μαδριλένικο ντέρμπι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Απριλίου 17 12:29 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Ρεάλ – Ατλέτικο : ντέρμπι απόψε στη Μαδρίτη ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της LaLiga, μιας και αμφότερες μετρούν 5 σερί νίκες και γενικά αποδίδουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Η Ρεάλ έχει αποκτήσει ”μαξιλαράκι” ασφαλείας από την Μπαρτσελόνα αφού βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε στην ιδανική περίπτωση η διαφορά μπορεί να αυξηθεί και στους 5. Πάντως υπάρχουν ακόμη 8 αγωνιστικές και πολλά μπορούν να συμβούν, ειδικά όταν ξεκινήσουν και οι αγώνες για το Champions League όπου οι ομάδες θα δώσουν συνεχή πολύ δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια.

Η Ατλέτικο μετά τις απανωτές γκέλες της Σεβίλλης βρέθηκε στην 3η θέση και ουσιαστικά ο στόχος της από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα είναι να παραμείνει σε αυτήν τη θέση η οποία και δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι παίχτες του Σιμεόνε δείχνουν την κατάλληλη στιγμή να βρίσκονται σε κορυφαία φόρμα, μιας και οι αναμετρήσεις με τη Λέστερ τους επιτρέπουν να ονειρεύονται τη συμμετοχή σε έναν ακόμη τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης. Απόψε πάντως εκτός των άλλων θα αγωνιστούν και για το γόητρο και πάντα οι αγώνες εναντίον της Ρεάλ έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Το ματς είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες και παρόλο που η Ρεάλ αγωνίζεται στο γήπεδό της είναι δύσκολο να πάρει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί. Βλέπουμε εξάλλου και στις αποδόσεις ότι ο άσσος προσφέρεται σε σχετικά υψηλές τιμές, αντικατοπτρίζοντας κάπως τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι πρώτο σημείο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ισοπαλία, η οποία όπως έχει η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα δεν θα αφήσει κάποια από τις δύο ομάδες ιδιαίτερα παραπονεμένη. Και επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις προτιμότερο είναι στοιχηματικά να πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2, γιατί τα 2 σημεία έχουν πάντα μεγαλύτερες πιθανότητες να επαληθευτούν απ’ ότι το ένα.

 
ΜΟΝΟ 08-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ2 2,22  

 

ΤΡΙΑΔΑ 08-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΝΖΕ – ΜΟΝΑΚΟ OVER 1,80  
ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,87  
ΣΤΟΟΥΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER 1,85  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,23 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.