ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ : ευκαιρία για τους γηπεδούχους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Απριλίου 17 22:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Ίνγκολσταντ – Ντάρμσταντ : πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Ίνγκολσταντ αφού αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και με νίκη θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τη ζώνη του υποβιβασμού και θα ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία. Έχουν βοηθήσει σε αυτό και οι 2 σερί νίκες που πέτυχε τις τελευταίες 2 αγωνιστικές και πλέον καλείται να κάνει το 3 στα 3 και να πάμε για συναρπαστικό φινάλε στην ”ουρά” της βαθμολογίας. Δεν είναι από τις ομάδες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους μιας και είναι η τελευταία στον σχετικό πίνακα, όμως ο αντίπαλος είναι αρκετά αδύναμος και ουσιαστικά ήδη υποβιβασμένος, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους  να πάρουν τη πολυπόθητη νίκη.

Η Ντάρμσταντ δεν έχει ιδιαίτερους στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά περισσότερο θα κοιτάξει να προετοιμάσει τους παίχτες της για την επόμενη χρονιά στη 2η κατηγορία. Έκανε ένα απογοητευτικό πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής μόλις 15 βαθμούς, έχοντας 13 ήττες σε 13 εκτός έδρας αγώνες με τα γκολ να είναι 4-31. Χειρότερη επίδοση δε θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο χειρότερος εχθρός της ομάδας και με τέτοια στατιστικά δεν υπάρχει θέση γι’ αυτήν στην απαιτητική Bundesliga.

Το ματς έχει φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι αναμένεται να επικρατήσουν και μάλιστα εύκολα, μιας και το κίνητρο είναι αρκετά μεγάλο και δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση. Αναμένεται να πιέσουν από το πρώτο κιόλας λεπτό ώστε να δείξουν στη Ντάρμσταντ ότι το παιχνίδι είναι κομβικό γι’ αυτούς. Στοιχηματικά πάντως ο άσσος δεν προσφέρεται σε συμφέρουσες τιμές και προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ αφού αναμένεται να σημειωθούν αρκετά, αν αναλογιστούμε το επίπεδο της αμυντικής λειτουργίας των δύο ομάδων αλλά και τη θέληση για νίκη από πλευράς γηπεδούχων. Το Over προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 09-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ OVER 1,97 3-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 09-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΘΕΛΤΑ – ΕΪΜΠΑΡ OVER 1,75 0-2
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Χ2 3,35 1-0
ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΠΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02 1-3
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 11,84 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.