Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άντερλεχτ – Μάντσεστερ Γ. : φαβορί οι φιλοξενούμενοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Απριλίου 17 12:38 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Άντερλεχτ – Μάντσεστερ Γ. : ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση τη Γιουνάιτεντ, μιας και οι παίχτες του Μουρίνιο δείχνουν να υπερτερούν σε όλα των αντιπάλων τους και μένει να το αποδείξουν αυτό και εντός αγωνιστικού χώρου και να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά για τη Γιουνάιτεντ, η κατάκτηση του Europa League έχει γίνει ο πρωταρχικός στόχος μιας και θα της δώσει εκτός των άλλων και την απευθείας πρόκριση για το ερχόμενο Champions League, αφού μέσω του πρωταθλήματος μοιάζει προς το παρόν αρκετά δύσκολο. Θα χρειαστεί απόψε να κάνει ένα από τα μεστά της παιχνίδια  ώστε να πάρει τη νίκη που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί και με πρόκριση.

Η Άντερλεχτ δεν έχει την ομάδα άλλων εποχών και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μιας και το επίπεδο της ομάδας δεν είναι για τόσο ψηλά. Η κλήρωση την έφερε απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και λογικά κάπου εδώ θα αποχαιρετίσει το θεσμό. Πάντως στα play-off στο Βέλγιο βρίσκεται στην πρώτη θέση και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για το αποψινό παιχνίδι. 

Φαβορί πάντως και για τη νίκη απόψε αλλά και για την πρόκριση παραμένει η Γιουνάιτεντ και αν δεν υπάρξουν τίποτα απρόοπτα θα επαληθευτεί το συγκεκριμένο διπλό. Οι αποδόσεις του σημείου δε βρίσκονται σε πολύ υψηλές τιμές, είναι πάντως σε φυσιολογικά πλαίσια αν αναλογιστούμε τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τους δύο αντιπάλους. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Μάντσεστερ θα πάρει τη νίκη και με το συγκεκριμένο διπλό θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής    
ΕΓΓΡΑΦΗ  
   

 

 
ΜΟΝΟ 13-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 1,90  

 

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.