Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μονπελιέ – Λοριάν : σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 17 13:13 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika ligue 1

Μονπελιέ – Λοριάν : αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή, που βρίσκει τους γηπεδούχους να προέρχονται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Καέν και του φιλοξενούμενους από 3 σερί νίκες με την τελευταία μάλιστα εκτός έδρας επί της Λυών με 1-4. Η Μονπελιέ έχει απόσταση 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε αν πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία απόψε θα διατηρήσει αυτήν τη διαφορά και σίγουρα θα βλέπει τον στόχο της παραμονής να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Η Λοριάν εκεί που την είχανε σίγουρη για υποβιβασμό κατάφερε και πήρε 3 σημαντικές νίκες και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί εκτός έδρας να ήταν η πιο αδύναμη ομάδα όμως έχει κάνει ήδη 3 νίκες και πλέον ούτε σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι ουραγός. Όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εφόσον βέβαια διατηρήσει τη φόρμα της και την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αυτό θα φανεί απόψε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχουν παρόμοιους στόχους.

Η Μονπελιέ μπορεί να είναι δυνατή στην έδρα της όμως το ματς απόψε είναι σχετικά κρίσιμο και σημαντικότερο γι΄αυτήν είναι τουλάχιστον να μην χάσει. Η Λοριάν όπως έχει δημιουργηθεί η κατάσταση δεν θα είναι στεναχωρημένη με έναν βαθμό και συνεπώς η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί. Πάντως επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις μπορούμε να πάρουμε τη διπλή ευκαιρία στο Χ2, καλύπτοντας έτσι και το ενδεχόμενο να νικήσει η Λοριάν επιβεβαιώντας τη φόρμα της.

 
ΜΟΝΟ 15-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΟΡΙΑΝ Χ2 2,08  

 

ΤΡΙΑΔΑ 15-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΤΟΟΥΚ – ΧΑΛ Χ2 1,85  
ΛΕΙΨΙΑ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,80  
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ OVER 3,5 1,87  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,23 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.