Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ρεάλ – Μπάγερν : όλα για την πρόκριση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Απριλίου 17 12:10 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Ρεάλ – Μπάγερν : ενώ όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Μπάγερν στο πρώτο ματς στο Μόναχο, ήρθε το χαμένο πέναλτυ του Βιδάλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να δώσει ψυχολογία στους Μαδριλένους, οι οποίοι με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν και ανέτρεψαν το σκορ και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ουσιαστικά οι παίχτες της Μπάγερν κυνηγούν ένα μικρό θαύμα απόψε, μιας και θα χρειαστεί να κερδίσουν πετυχαίνοντας τουλάχιστον 2 γκολ, σε μία έδρα που τέτοιες καταστάσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβούν.

Η Ρεάλ παρόλο που δεν εντυπωσιάζει φέτος έχει την ποιότητα αλλά και τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια και εκτός από το Champions League είναι το μεγάλο φαβορί και για την κατάκτηση της LaLiga. Όλα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής για την ομάδα του Ζιντάν, η οποία έχει το προνόμιο να μην στηρίζεται σε ατομικές ενέργειες αλλά σε πιο ομαδικό παιχνίδι και αυτό είναι ίσως και το μυστικό της φετινής πορείας. Απόψε ουσιαστικά χρειάζεται να κάνει διαχείριση της νίκης που πέτυχε στο Μόναχο, καθώς της αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθεί, όμως επειδή ο αντίπαλος είναι αρκετά επικίνδυνος θα επιδιώξει να πετύχει ακόμη μία νίκη και να περάσει πανηγυρικά στα ημιτελικά.

Ο αγώνας αναμένεται να έχει πολύ καλό ρυθμό, αφού η ανάγκη της Μπάγερν για νίκη και γκολ σε συνδυασμό με την πίεση που ασκεί η Ρεάλ στο Μπερναμπέου είναι δύο καλά στοιχεία για γκολ και θέαμα. Προτιμότερο είναι στοιχηματικά να ασχοληθούμε με τα γκολ μιας και προβλέπεται να δούμε αρκετά απόψε στη Μαδρίτη. Οι αποδόσεις μας υποχρεώνουν να πάμε με το Over 3.5 αφού τα υπόλοιπα σημεία προσφέρονται πολύ χαμηλά, όμως οι δύο κορυφαίες αυτές ομάδες είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν εύκολα το συγκεκριμένο σημείο.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής    
ΕΓΓΡΑΦΗ  
   

 

 
ΜΟΝΟ 18-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΡΕΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3.5 2,02  

 

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.