Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βασιλεία – Βαντούζ : πάρτυ οι γηπεδούχοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 22 Απριλίου 17 23:50 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-elvetia

Βασιλεία – Βαντούζ : οι γηπεδούχοι ουσιαστικά έχουν καθαρίσει και το φετινό πρωτάθλημα και απλά απομένει να το επικυρώσουν και μαθηματικά. Απόψε αντιμετωπίζουν την ουραγό της βαθμολογίας και αντικειμενικά την πιο αδύναμη ομάδα και αναμένεται να δώσουν μια όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση. Εντός έδρας είναι προς το παρόν αήττητοι με 12 νίκες σε 14 αγώνες και φυσικά θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί τους.

Για τη Βαντούζ δε μπορούμε να πούμε και πολλά μιας και όπως φαίνεται θα είναι η ομάδα η οποία θα αποχαιρετίσει την κατηγορία. Βέβαια απομένουν ακόμη 8 αγωνιστικές και η διαφορά από τη σωτηρία είναι 5 βαθμοί, όμως η συνολική εικόνα της δε μας πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τελευταία προσπαθεί να παίζει κλειστά έχοντας βελτιώσει τα πολλά αμυντικά της προβλήματα, όμως δεν καταφέρνει να παίρνει ούτε ισοπαλίες γεγονός που σίγουρα έχει φέρει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Από το αποψινό παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις απλά θα προσπαθήσει να μην ξεφύγει το σκορ, αν και αυτό εξαρτάται κυρίως από τις ορέξεις της Βασιλείας.

Το ματς αξίζει να παιχτεί μόνο σε στοίχημα για γκολ, μιας και δεν χρειάζεται να μιλάμε για το ποιός θα είναι ο τελικός νικητής. Πιστεύω ότι η Βασιλεία θα επιδιώξει να κάνει μια ευρείας έκτασης νίκη και θα πάω με το Over 3,5 το οποίο για τα δεδομένα του αγώνα προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 22-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΒΑΝΤΟΥΖ OVER 3,5 1,97  2-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 22-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΡΙΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ 1 2,12 1-1
ΧΟΡΣΕΝΣ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1 2,05 1-3
ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 1 1,80 3-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,82 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.