Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Αταλάντα – Γιουβέντους : σε φόρμα και οι δύο – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Απριλίου 17 23:52 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Αταλάντα – Γιουβέντους : δοκιμασία για τη Γιούβε στην πολύ δυνατή έδρα της Αταλάντα, η οποία έχει εκτός των άλλων και πολύ καλή ομάδα τη φετινή σεζόν και είναι φαβορί μέχρι στιγμής για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο αγώνας αυτός για τη Γιουβέντους έρχεται 5 μέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό για το Champions League, και σίγουρα το μυαλό όλων πάει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό. Στη Serie A έχει αέρα 8 βαθμών από τη δεύτερη Ρόμα, οπότε υπάρχουν περιθώρια και για μία γκέλα στο αποψινό ματς. Βέβαια η Γιούβε δεν είναι ομάδα που χαρίζεται, όμως το κίνητρο της κατάκτησης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια είναι πολύ μεγάλο.

Η Αταλάντα βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 5η θέση η οποία της εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως ο στόχος της είναι να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία προκειμένου να καταλάβει την 4η θέση η οποία και δίνει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Απέχει μόλις έναν βαθμό από τη Λάτσιο, η οποία βέβαια έχει να παίξει και στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, οπότε το πράγμα περιπλέκει λίγο. Όπως και να έχει η Αταλάντα χρειάζεται τη νίκη απόψε προκειμένου να εδραιωθεί στην 5η θέση και η χρονική συγκυρία την ευνοεί, μιας και βρίσκει τη Γιουβέντους παραμονές ενός σπουδαίου ευρωπαϊκού αγώνα.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά καθώς και τα 3 σημεία έχουν παρόμοιες πιθανότητες να επαληθευτούν. Η Αταλάντα είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της και πολύ συχνά παίρνει με τους 3 βαθμούς. Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να την κερδίσει. Στοιχηματικά προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ μιας και η φόρμα των δύο ομάδων είναι πολύ καλή, και όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και όσον αφορά την επιθετική συγκομιδή. Το Over προσφέρεται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

 
ΜΟΝΟ 28-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,08 2-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 28-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΝΖΕ – ΛΥΩΝ 2 2,05 1-2
ΤΟΥΡ – ΚΛΕΡΜΟΝ OVER 1,95 3-0
ΝΤΕΡΙ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ OVER 2,00 2-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,00 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.