Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ντόρτμουντ – Κολωνία : με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Απριλίου 17 12:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Ντόρτμουντ – Κολωνία : οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Μπάγερν στο Μόναχο, που τους έφερε στον τελικό του κυπέλλου και κοντά στην κατάκτηση ενός τροπαίου. Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη και εκτός των άλλων οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα μας δίνουν την πεποίθηση ότι θα κατακτήσουν και στο πρωτάθλημα τουλάχιστον την 3η θέση που δίνει απευθείας πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Περιθώρια για εντός έδρας γκέλες δεν υπάρχουν και όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι καίγονται επίσης για βαθμούς, δεν είναι διατεθειμένοι στο ”κίτρινο” στρατόπεδο να κάνουν δώρα.

Η Κολωνία βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση και έχει φύγει από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς τότε η ευρωπαϊκή συμμετοχή θα παραμείνει όνειρο. Απόψε δοκιμάζεται σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική έδρα και οι εκτός έδρας επιδόσεις της δες μας δείχνουν ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στη φορμαρισμένη Ντόρτμουντ. Θα αγωνιστεί πάντως με στόχο την κατάκτηση βαθμού ή βαθμών, κάτι που βέβαια εξαρχής φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Το ματς έχει φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν. Στοιχηματικά πάντως αξίζει να ασχοληθούμε μόνο με τα γκολ, μιας και οι αποδόσεις του άσσου είναι πολύ χαμηλές. Και οι δύο ομάδες παίζουν ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με τη Ντόρτμουντ βέβαια να δίνει το ρυθμό ως γηπεδούχος αλλά και ως καλύτερη ομάδα και αναμένονται πολλά γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με βάση τις αποδόσεις θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 προκειμένου να πάρουμε τις επιθυμητές τιμές, όμως πιστεύω ότι η Ντόρτμουντ από μόνη της είναι ικανή να επαληθεύσει το συγκεκριμένο σημείο. 

 
ΜΟΝΟ 29-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER 3,5 2,12  

 

ΤΡΙΑΔΑ 29-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1 2,00  
ΜΠΑΡΙ – ΠΙΖΑ 1 1,75  
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5 2,00  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,00 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.