ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τότεναμ – Άρσεναλ : ελπίζουν οι γηπεδούχοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Μαΐου 17 00:17 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Τότεναμ – Άρσεναλ : και ξαφνικά απέκτησε ενδιαφέρον η κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League μιας και η Τότεναμ με τις 8 σερί νίκες έχει εκμεταλλευτεί κάποια στραβοπατήματα της Τσέλσι και την έχει πλησιάσει στους 4 βαθμούς, ενώ απομένουν και 5 αγωνιστικές. Απόψε μάλιστα η Τσέλσι δίνει δύσκολο αγώνα στην έδρα της Έβερτον και μία ενδεχόμενη γκέλα θα βάλει ”φωτιά” στην κορυφή. Η Τότεναμ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και κερδίζει ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στο συγκεκριμένο Λονδρέζικο ντέρμπι, μιας και αυτά τα παιχνίδια παίζουν σπουδαίο ρόλο και στο γόητρο των ομάδων.

Η Άρσεναλ έχει χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και λογικά δε θα δώσει το παρόν στην ερχόμενη διοργάνωση, κάτι που ίσως να σημάνει και το τέλος εποχής για τον Αρσέν Βενγκέρ. Κατάφερε πάντως να περάσει στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, που σαν θεσμός έχει τεράστια σημασία για το νησί. Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, όμως οι τελευταίες της εμφανίσεις δε μας προδιαθέτουν ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα εισιτήριο για το Europa League. 

Το ματς είναι ντέρμπι με τις δύο ομάδες όμως να έχουν διαφορετικούς στόχους και οπωσδήποτε το κίνητρο είναι περισσότερο με την πλευρά των γηπεδούχων, ειδικά αν η Τσέλσι δεν καταφέρει να κερδίσει την Έβερτον. Η προϊστορία όπως είναι λογικό για τέτοια παιχνίδια είναι μοιρασμένη και ουσιαστικά θα επιλέξουμε με βάση τη φόρμα αλλά και το κίνητρο για τον τελικό νικητή. Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη ώστε να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βέβαια θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες αν και το σημείο έχει δεχτεί μια σχετική πίεση. 

 
ΜΟΝΟ 30-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 1,82 2-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 30-04-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΓΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ OVER 1,83 0-0
ΣΕΒΙΛΛΗ Β’ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 2-3
ΘΕΛΤΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ OVER 1,90 0-3
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,97 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.