Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μονακό – Γιουβέντους : όλα ανοιχτά

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Μαΐου 17 12:03 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Μονακό – Γιουβέντους : οι δύο ομάδες δικαίως βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μιας και η συνολική παρουσία τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι εντυπωσιακή, με τη Μονακό βέβαια να έχει κλέψει την παράσταση αφού δεν είναι από τις ομάδες που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστούν. Όμως η ομάδα του Ζαρντίμ με το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει είναι έτοιμη να βάλει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία και στη ”Γηραιά Κυρία”, προκειμένου να είναι εκείνη που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ, εκεί όπου λογικά θα βρει τη Ρεάλ η οποία συνέτριψε χτες την Ατλέτικο με 3-0. Μέχρι στιγμής η Μονακό είναι αήττητη εντός έδρας με 4 νίκες σε 5 αγώνες, όπου και οι τέσσερις έγιναν Over, δείγμα της επιθετικότητας της ομάδας αλλά και της ευστοχίας που την διακρίνει. Εξάλλου το μεγάλο όπλο των Μονεγάσκων είναι η επίθεση και η μεγάλη παραγωγικότητά τους και αυτό θέλουν να επιβάλλουν και σήμερα προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Από την άλλη το μεγάλο όπλο της Γιουβέντους είναι η συνοχή της ως ομάδα και η θέληση που δείχνουν όλοι οι παίχτες να παίξουν άμυνα, εκτός από το δημιουργικό κομμάτι το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε 2 ματς δεν δέχτηκε γκολ από τη Μπαρτσελόνα, όπου τακτικά πήρε άριστα και δεν επέτρεψε στους Καταλανούς να κάνουν το παιχνίδι τους. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο αποψινό παιχνίδι, μιας και πρώτος στόχος είναι να κρατήσει το μηδέν πίσω και εν συνεχεία ίσως να πετύχει κάποιο γκολ εκμεταλλευόμενη την ποιότητα των επιθετικών της αλλά και τα κενά που πολλές φορές αφήνει η Μονακό στην άμυνά της.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά και για τους ουδέτερους είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για να παρακολουθήσουν. Αναμετρώνται δύο διαφορετικές ομάδες που και οι δύο έχουν τελειοποιήσει σχεδόν το αγωνιστικό τους στυλ. Και οι δύο βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και ο τελικός νικητής, αν αυτός υπάρξει, θα κριθεί στις λεπτομέρειες ή στην καλή βραδιά που μπορεί να βρεθούν κάποιοι αστέρες των δύο ομάδων. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και ο τρόπος που αγωνίζεται η Μονακό ευνοεί την επίτευξη πολλών τερμάτων και όσο κι αν η Γιουβέντους θα θελήσει να ρίξει τον ρυθμό του αγώνα πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το Over προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής    
ΕΓΓΡΑΦΗ  
   

 

 
ΜΟΝΟ 03-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΟΝΑΚΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 1,97  

 

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.