ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σοσό – Αμιάν : για την άνοδο οι φιλοξενούμενοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Μαΐου 17 23:59 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika ligue2

Σοσό – Αμιάν : 3 αγωνιστικές απομένουν στη Ligue 2 και το ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία είναι τεράστιο, μιας και ουσιαστικά 7 ομάδες διεκδικούν τις 3 θέσεις. Αν υποθέσουμε ότι το Στρασβούργο έχει ένα πλεονέκτημα και θα πάρει μία από τις δύο προνομοιούχες θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο, τότε 6 ομάδες θα παλέψουν για 2 θέσεις με πρώτο στόχο βέβαια για όλες τη 2η θέση. Η Αμιάν είναι από αυτές τις ομάδες μιας και έχει 57 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από την 3η και δύο πίσω από την 2η. Οπότε το αποψινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια που κάνουν για να ανέβουν κατηγορία και να μην πάνε χαμένες οι 3 συνεχόμενες νίκες που έχουν κάνει και τους έχουν φέρει τόσο κοντά στον στόχο.

Η Σοσό με τη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία και τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι διαδικαστικού χαρακτήρα προκειμένου να κλείσει η χρονιά και οι παίχτες να πάνε τις διακοπές τους. Αυτά βέβαια δε σημαίνει ότι θα αγωνιστούν για να χάσουν, όμως ελλείψει κινήτρου είναι δύσκολο ένας παίχτης να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Εντός έδρας δεν είναι και από τις πιο δυνατές ομάδες στην κατηγορία και απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να παίρνει διπλά και ”καίγεται” για τη νίκη είναι φαινομενικά δύσκολο να ανταποκριθεί.

Το ματς έχει φαβορί την Αμιάν η οποία και το κίνητρο έχει αλλά και τη φόρμα προκειμένου να πάρει τη νίκη, και οι παίχτες της είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη και θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, και θα πάω στοιχηματικά με το συγκεκριμένο διπλό, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 05-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΟΣΟ – ΑΜΙΑΝ 2 2,05 1-2 

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΜΠΡΙΖ 2 1,97 1-3
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2 2,25 1-1
ΣΑΜΡΟΚ Ρ. – ΝΤΑΝΤΑΛΚ OVER 1,93 2-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,55 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]1

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.