Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μαρσέιγ – Νις : το κίνητρο στους γηπεδούχους – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Μαΐου 17 01:56 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika ligue 1

Μαρσέιγ – Νις : δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκά εισιτήρια, με τη Νις βέβαια να έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και τα προκριματικά του Champions League, θέλει όμως να πάρει την 2η από την Παρί και να περάσει απευθείας στους ομίλους, ενώ η Μαρσέιγ βρίσκεται προς το παρόν στην 6η θέση και με νίκη θα βρεθεί και πάλι σε τροχιά Europa League. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο καλής φόρμας που άλλωστε τους επέτρεψε να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και δε θέλουν να αφήσουν την ευκαρία να πάει χαμένη σχετικά με την ερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιπέτεια. Πάντως αν κατακτήσει η Παρί το κύπελλο τότε και η 6η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως είναι είναι προτιμότερο για τη Μαρσέιγ να εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα και όχι να περιμένει των άλλων.

Η Νις επιβλήθηκε της Παρί την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 στερώντας της έτσι τις ελπίδες που είχε για τον τίτλο, όμως δύσκολα θα μπορέσει να της πάρει και την 2η θέση μια και θα χρειαστεί το απόλυτο από την δική της την πλευρά (με 2 εκτός έδρας πολύ δύσκολες αποστολές) αλλά και γκέλα των Παριζιάνων στους εναπομείναντες 2 αγώνες. Πάντως και τα προκριματικά στο Champions League είναι επιτυχία για τον Μπαλοτέλι και την παρέα του και όπως είναι η νέα μορφή του Champions League είναι πολύ πιθανό να τους δούμε στους ομίλους της ερχόμενης διοργάνωσης.

Το ματς είναι αμφίρροπο αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με μεγαλύτερο κίνητρο πάντως να έχουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη τίποτα και θα χρειαστούν νίκες μέχρι το τέλος προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους. Πιστεύω ότι η έδρα θα ”μιλήσει” στην αποψινή αναμέτρηση και εύκολα ή δύσκολα η Μαρσέιγ θα φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου πάντως δε βρίσκονται σε πολύ καλές τιμές.

 
ΜΟΝΟ 07-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΙΣ 1 1,85 2-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 07-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΪΝΤΖ OVER 1,83 0-0
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00 0-3
ΡΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,39 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]1

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.