Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ατλέτικο – Ρεάλ : για το θαύμα οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 17 16:01 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Ατλέτικο – Ρεάλ : η Γιουβέντους περιμένει από χτες τον αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ και λογικά η Ρεάλ θα είναι εκείνη που θα κάνει το ταξίδι, εκτός κι αν η Ατλέτικο πραγματοποιήσει απόψε ένα μικρό θαύμα. Βέβαια το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν και μία αρκετά φορμαρισμένη ομάδα.

Το συντηρητικό παιχνίδι που συνήθως επιλέγει ο Σιμεόνε για τέτοιες αναμετρήσεις δεν έχει να προσφέρει και πολλά στην αποψινή αναμέτρηση, και αν θέλουν οι γηπεδούχοι να διεκδικήσουν τουλάχιστον τη νίκη θα πρέπει να πιέσουν αρκετά τη Ρεάλ, να έχουν εκείνοι την κατοχή της μπάλας και να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι λείπει εντελώς από το παλμαρέ τους.

Η Ρεάλ φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή και αν εξαιρέσει κανείς το ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει κανένα άλλο κρίσιμο παιχνίδι. Αν συνεχίσει με νίκες στη LaLiga τότε θα πάρει και το πρωτάθλημα, ενώ το αποψινό παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και διαδικαστικού χαρακτήρα αν δεν είχε κάποιες βαριές ήττες από την Ατλέτικο στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και να πετύχει και ένα γκολ ώστε να έχει μια ήρεμη και χωρίς άγχος ποδοσφαιρική βραδιά.

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από το πώς θα μπουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και αν κάποια από τις δύο θα καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Αν αυτό έρθει από την πλευρά των γηπεδούχων τότε θα παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, αν έρθει από την πλευρά των φιλοξενούμενων τότε ο υπόλοιπος αγώνας θα είναι εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και τότε η Ατλέτικο θα χρειάζεται 5 γκολ. 

Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ αφού είναι δύσκολο να προβλεφθεί το ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλή της βραδιά, όσο κι αν ψυχολογικά η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα. Το Over προσφέρεται σε μέτριες τιμές και δέχεται συνεχώς στοιχήματα, όμως πιστεύω ότι το ρίσκο ενός γκολ παραπάνω είναι μεγάλο για τη συντηρητική ομάδα της Ατλέτικο. Οπότε θα επιλέξω το συγκεκριμένο σημείο και θα χρειαστεί να ανεβάσουμε το ποντάρισμα μας προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό κέρδος.

 
ΜΟΝΟ 10-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ OVER 1,73  

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/match-odds/Atletico-Madrid-Real-Madrid-951954?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”3d” background=”#093bf8″ size=”8″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Μπόνους για όλους τους νέους παίκτες” rel=”nofollow” title=”Παίξε νόμιμα”]Δείτε όλα τα στοιχήματα για το Ατλέτικο – Ρεάλ[/su_button]

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.