Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λυών – Άγιαξ : αγκαλιά με τον τελικό οι φιλοξενούμενοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Μαΐου 17 00:06 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Λυών – Άγιαξ : το 4-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους καθώς χρειάζονται νίκη με 3-0 προκειμένου να περάσουν στον τελικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος και πολύ ποιοτικός είναι αλλά και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Πάντως η πρόκληση ενός ευρωπαϊκού τελικού είναι μεγάλη και οι παίχτες της Λυών είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή. Χρειάζεται πολύ μεγάλη πίεση και επιθετικότητα από την αρχή ώστε να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ που όσο νά ΄ναι θα αγχώσει τους νεαρούς παίχτες του Άγιαξ.

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι στην Ολλανδία και η νίκη τους θεωρείται πέρα ως πέρα δίκαιη. Εκτός των άλλων απέκτησαν και κάποιες μικρές ελπίδες για το εγχώριο πρωτάθλημα μιας και η Φέγενορντ γκέλαρε την προτελευταία αγωνιστική και ίσως στον τελευταίο αγώνα να έχουμε δράματα. Όπως και νά ‘χει η μέχρι τώρα πορεία του Άγιαξ είναι εξαιρετική αν αναλογιστούμε ότι έχει μια πολύ νεανική ομάδα που ουσιαστικά χτίζεται για να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Στόχος για απόψε είναι να ελέγξει τον ρυθμό και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ που θα κάνει την αποστολή της Λυών ακόμη πιο δύσκολη. 

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά μιας και η Λυών χρειάζεται μια ευρείας έκτασης νίκη και αν το παιχνίδι στραβώσει από την αρχή τότε πολύ δύσκολα ψυχολογικά θα είναι σε θέση να κάνει την ανατροπή. Θεωρητικά πάντως έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη, στοιχηματικά όμως είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ αφού όπως είδαμε και στην πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και δεν αγωνίζονται με αμυντικούς προσανατολισμούς. Πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε ένα σκορ ανάλογο του πρώτου αγώνα και θα πάω με το Over 3,5 σε αποδόσεις πάντως που δεν ικανοποιούν, κρίνονται πάντως φυσιολογικές αν δούμε τα στατιστικά των δύο ομάδων όσον αφορά τα γκολ.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής    
ΕΓΓΡΑΦΗ  
   

 

 
ΜΟΝΟ 11-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΥΩΝ – ΑΓΙΑΞ OVER 3,5 1,88 3-1

 

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.