Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

3η αγωνιστική των Play off της Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 21 Μαΐου 17 01:07 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική των play off και είμαστε σε αναμονή για την απόφαση του αγώνα που αναβλήθηκε ανάμεσα σε Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Την καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής σε αυτές τις δυο αγωνιστικές, έχει ο Πανιώνιος ο οποίος διέψευσε όλους αυτούς που υποστήριζαν ότι θα είναι αδιάφορος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την σημερινή αναμέτρηση αλλά νομίζω ότι οι εταιρείες δεν έχουν ζυγίσει σωστά τα δεδομένα και η απόδοση του άσου μάλλον για κόντρα είναι παρά για ποντάρισμα. Οι απουσίες του ΠΑΟΚ θα είναι : Κρέσπο, Σάκχοφ, Ουαρντά, Βαρέλα και Ενρίκε. Με την μισή σχεδόν ομάδα δεν γίνεται να δίνεται στο 1,40 ο άσος. Χ2 (2,95).

[divider]

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός : Στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική είδαμε μια ψυχωμένη ΑΕΚ που έπαιξε από την αρχή για την νίκη και την πήρε δίκαια, αλλά στο προηγούμενο ματς έμοιαζαν όλοι σαν να μην είχαν καθόλου δυνάμεις. Δεν του έφταναν όλες αυτές οι απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προστέθηκαν στους απόντες οι Μπεργκ, Κουλιμπαλί και Βλαχοδήμος, ενώ επιστρέφει ο Ζέκα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η απόδοση δεν ενθουσιάζει. 1 (1.70).

 

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/Super-League-Greece-1636?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ center=”yes” radius=”5″ desc=”100% επιβράβευση εγγραφής stoiximan.gr”]Δείτε όλες τις αποδόσεις των αγώνων των Play Off[/su_button]

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Χ2 @ 2.95

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.