Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μορεϊρένσε – Πόρτο : για την παραμονή οι γηπεδούχοι – ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Μαΐου 17 00:51 Κατηγορία: Ταμεία
Προγνωστικά Πορτογαλίας

Μορεϊρένσε – Πόρτο : τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και όλα έχουν πλέον ξεκαθαρίσει εκτός από τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τη Νασιονάλ στην 2η κατηγορία. Τρεις ομάδες είναι υποψήφιες για υποβιβασμό με την Τοντέλα να βρίσκεται στη δυσμενέστερη θέση μιας και είναι προτελευταία στη βαθμολογία και η παραμονή της εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Τα πράγματα για τη Μορεϊρένσε είναι απλά, μιας και με νίκη παραμένει στην κατηγορία χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι αντίπαλοί της. Μπορεί ο σημερινός αντίπαλος να είναι η Πόρτο, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κίνητρο και λογικά θα κατέβουν με πολλούς αναπληρωματικούς. Οπότε είναι μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Το ματς υπό άλλες συνθήκες θα ”έγερνε” προς το διπλό, με τα αποψινά δεδομένα όμως είναι λογικό να πάμε προς την πλευρά του άσσου. Το κίνητρο σε τέτοιες περιπτώσεις υπερισχύει των ονομάτων και στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο σημείο. Πάντως επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις μπορούμε να πάμε και με τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ μιας και πάντα είναι προτιμότερο, όταν βέβαια αυτό είναι εφικτό, να παίρνουμε δύο σημεία απ’ ότι ένα. Οι αποδόσεις για τη διπλή ευκαιρία βρίσκονται σε καλές τιμές και με αυτήν θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 21-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΟΡΤΟ 2,10  

 

ΤΡΙΑΔΑ 21-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95  
ΤΖΕΝΟΑ – ΤΟΡΙΝΟ 1 2,17  
ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ2 1,75  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,40 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]1

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.