Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άρσεναλ – Τσέλσι : Λονδρέζικο ντέρμπι στο Γουέμπλεϊ – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Μαΐου 17 00:49 Κατηγορία: Ταμεία

Άρσεναλ – Τσέλσι : η σεζόν στην Αγγλία ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ο οποίος διεξάγεται παραδοσιακά στο Γουέμπλεϊ και φέτος φιλοξενεί δύο ομάδες από το Λονδίνο, την πρωταθλήτρια Τσέλσι και την Άρσεναλ. Η Τσέλσι θέλει να κλείσει εντυπωσιακά μία ήδη πετυχημένη χρονιά κάνοντας το νταμπλ, και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι έτοιμη πνευματικά μιας και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Πάντως ο Κόντε στον πάγκο είναι μία σταθερά και λογικά θα προετοιμάζει εδώ και μέρες τους παίχτες του γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Από την άλλη η Άρσεναλ μετά από από σχεδόν 20 χρόνια συνεχής παρουσίας δεν θα συμμετάσχει στο ερχόμενο Champions League και αυτό ίσως είναι ένα σημάδι για την αποχώρηση του Βενγκέρ, για την οποία πολύ μεγάλη κουβένται γίνεται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όπως και νά ‘χει δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει μια μέτρια σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου, θεσμός που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους Άγγλους και αναμένεται όλη η υψηλή κοινωνία να δώσει απόψε το παρόν. Η Άρσεναλ κατέκτησε το τελευταίο της κύπελλο πριν από 2 χρόνια και πάλι στο Γουέμπλεϊ κόντρα βέβαια στην πιο αδύναμη Άστον Βίλα, όμως το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και γι’ απόψε και οι παίχτες είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις για όλη την κριτική που έχουν δεχτεί φέτος.

Ένας τελικός είναι πάντα αμφίρροπος και πιο πολύ θα κριθεί στη μέρα που θα βρεθούν οι δύο ομάδες και ίσως στο ποια από τις δύο το θέλει περισσότερο. Η Τσέλσι έχει 5 χρόνια να κατακτήσει το κύπελλο και σίγουρα όλοι στην ομάδα θέλουν αυτό το νταμπλ που εκτός των άλλων εδραιώνει την υστεροφημία του συλλόγου. Στοιχηματικά πιστεύω ότι πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία, μιας και πρόκειται για ένα ντέρμπι που αναμένεται να έχει μεγάλη πίεση αλλά και άγχος και από τις δύο ομάδες. Επειδή οι αποδόσεις μας το επιτρέπουν μπορούμε να πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ, παίρνοντας έτσι και την επιλογή να κερδίσει η Άρσεναλ στην κανονική διάρκεια, η οποία εκτός των άλλων μοιάζει να έχει περισσότερη ανάγκη την κούπα.

 
ΜΟΝΟ 27-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ 2,08 2-1 

 

ΤΡΙΑΔΑ 27-05-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΝΖΕ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. OVER 3,5 2,25 0-1
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ OVER 3,5 2,10 3-1
ΓΚΕΝΚ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ OVER 1,80 3-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,50 stoiximan-mikro

Harrinio

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Μεγάλες προσφορές εγγραφής στον Stoiximan για νέα μέλη (Κλικ Εδώ)[/su_button]1

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.