Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μακροχρόνια Στοιχήματα Προγνωστικά

Δημοσιεύθηκε: 11 Δεκεμβρίου 23 16:39

Τα μακροχρόνια είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τα προγνωστικά στοιχήματος. Για κάποιους είναι αγαπημένη διαδικασία η επιλογή τους. Πόσοι από εσάς δεν ρίχνετε μελέτη το καλοκαίρι για να ποντάρετε σε πρωταθλητές και πρώτους σκόρερ. Αναγνωρίζοντας το απαραίτητο ρίσκο, ωστόσο είναι γεγονός πως ακολουθώντας συγκεκριμένα μακροχρόνια στοιχήματα προγνωστικά μπορούμε να έχουμε κέρδος. Και μάλιστα σημαντικό.

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τα προγνωστικά για μακροχρόνια στοιχήματα που προτείνει η ομάδα του Bet-on-arme. Μπορείτε να τα δείτε -με τις αποδόσεις τους- στον πίνακα που ακολουθεί. Για να είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη η διαδικασία επιλογής τους δε, κάτω από το πινακάκι, μπορείτε να διαβάσετε πως τα εντοπίζουμε και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα μακροχρόνια στοιχήματα.

Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%
Open Bets
Picks History

Πως επιλέγουμε προγνωστικά για μακροχρόνια στοιχήματα;

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, όταν αποφασίζουμε να ασχοληθούμε με προγνωστικά για μακροχρόνια στοιχήματα, θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει και μεγάλο ρίσκο. Κι αυτό διότι, καλούμαστε να ποντάρουμε σωστά για ένα bet που θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Υπολογίζουμε δηλαδή τις «ειδικές συνθήκες» που θα προκύψουν στο μέλλον.

Κατά βάση, αυτό που αναζητούμε στα μακροχρόνια προγνωστικά είναι η καλή απόδοση και το λεγόμενο «λάθος του book». Εύλογα προκύπτει το ερώτημα «υπάρχει σωστός τρόπος για να ποντάρουμε σε ένα μακροχρόνιο στοίχημα»; Η απάντηση είναι ναι!

Προσοχή: Εξασφαλισμένο κέρδος δεν υπάρχει στο στοίχημα! Υπάρχουν ωστόσο στρατηγικές, που εφόσον τις εφαρμόσουμε πριν ποντάρουμε σε προγνωστικά για μακροχρόνια στοιχήματα, μεγιστοποιούν τις πιθανότητες για να βγούμε κερδισμένοι. Αυτές μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω:

Εντοπίστε τις ομάδες που «υποτιμάει» ο book. Δεν σας λέμε κάτι καινούργιο. Όπως θα πρέπει να παίζετε στο καθημερινό στοίχημα, έτσι θα πρέπει να ποντάρετε και στα μακροχρόνια στοιχήματα. Σε αυτή την περίπτωση, η ιδανική τακτική είναι να μην πάτε στα φαβορί -όπου πιθανότατα δεν θα βρείτε αποδόσεις με value- αλλά με τα αουτσάιντερ. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που σας δίνετε και η επιλογή του cash out.

Είναι πολύ πιθανό, να εντοπίσετε λάθος εκτίμηση σε μια μικρομεσαία ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την εξέλιξη του στοιχήματος σας. Ένα καλό σερί αποτελεσμάτων για παράδειγμα, πιθανότατα θα σας δώσει και καλή απόδοση για να «κασάρετε». Ανάλογη τακτική σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και με άλλα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως για παράδειγμα εκείνο του πρώτου σκόρερ.

Περιμένετε το ντεφορμάρισμα των φαβορί. Πρόκειται επίσης για έναν συνηθισμένο τρόπο στοιχήματος. Εδώ η λογική είναι πως θα πρέπει να είστε στην αναμονή, προκειμένου το φαβορί να κάνει αγωνιστική… κοιλιά. Όταν αυτό συμβεί, η απόδοσή του θα ανέβει και πιθανότατα θα αξίζει περισσότερο για να ασχοληθείτε. Βέβαια, αυτό που οφείλετε να κάνετε στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να παρακολουθείτε το ρεπορτάζ. Κι αυτό διότι θα πρέπει να γνωρίζετε από που προέρχεται το ντεφορμάρισμα.

Αν για παράδειγμα ο λόγος είναι εξωαγωνιστικά προβλήματα που αφορούν τη διοίκηση ενός συλλόγου, τότε καλό είναι να μην «μπλέξετε». Ωστόσο, από την άλλη, εφόσον τα κακά αποτελέσματα οφείλονται σε δύσκολο πρόγραμμα, ή απουσίες σημαντικών παικτών, το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει και αξίζει να ασχοληθείτε στοιχηματικά όσο η απόδοση του έχει value.

Μην εμπιστεύεστε τα μικρά ρόστερ. Είναι αυτονόητο. Αν το ρόστερ της ομάδας που σας ενδιαφέρει να ποντάρετε σε προγνωστικά για μακροχρόνια στοιχήματα δεν έχει βάθος, αυτόματα σημαίνει πως το ρίσκο για εσάς μεγαλώνει. Πόσο μάλλον αν η εν λόγω ομάδα καλείται να ανταποκριθεί με το υπάρχον υλικό σε περισσότερες από μία διοργανώσεις. Είναι πολύ πιθανό οι παίκτες κάποια στιγμή να «σκάσουν», να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν και να… πάτε κουβά!

Παίξτε με ασφάλεια και… πολλά φαβορί. Ουσιαστικά μιλάμε για το dutching, μια τακτική που μειώνει το ρίσκο, δεν είναι ωστόσο αποδεκτή -ηθικά- από όλους όσους παίζουν μακροχρόνιο στοίχημα. Τι είναι το dutching όμως; Είναι το ποντάρισμα σε παραπάνω από μία επιλογές. Με αυτό ασχολούνται κυρίως εκείνοι που ποντάρουν σε μακροχρόνια στοιχήματα προγνωστικά σε πιο αμφίρροπες διοργανώσεις, όπου δεν υπάρχει ένα φαβορί. Τέτοιες λίγκες ας πούμε είναι το Champions και το Europa League, όπως και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Συμβουλές για να ποντάρετε σε μακροχρόνια στοιχήματα

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η μελέτη για τα μακροχρόνια στοιχήματα θα πρέπει να γίνεται και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τόσο γιατί ενδεχομένως θα προκύψουν ευκαιρίες, όσο και γιατί η δυνατότητα του cash out μας επιτρέπει να κλείσουμε πρόωρα τα στοιχήματα μας, όταν θεωρούμε πως μας καλύπτει η απόδοση που μας προσφέρεται. Σε κάθε περίπτωση, το… σκανάρισμα για τα μακροχρόνια στοιχήματα προγνωστικά θα πρέπει να γίνεται πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Ο λόγος; Ο μπουκμέικερ έχει στα χέρια του τα ίδια στοιχεία που έχει και ο παίκτης. Έχουν αμφότεροι πρόσβαση στο ίδιο «ελλιπές» ρεπορτάζ, ενώ οι αποδόσεις προκύπτουν περισσότερο από παλιότερα στατιστικά και το ένστικτο. Για να το πούμε με πιο απλά λόγια, το ποντάρισμα σε μακροχρόνιο στοίχημα πριν την έναρξη ενός πρωταθλήματος βασίζεται στην προσωπική άποψη του καθενός.

Τι θα πρέπει να προσέξετε λοιπόν μελετώντας μακροχρόνια προγνωστικά;

Την μεταγραφική επικαιρότητα των ομάδων. Πόσες προσθήκες έγιναν και πόσες αποχωρήσεις; Έχει ανέβει, ή έχει κατέβει η ποιότητα στο ρόστερ;

Το βάθος του ρόστερ. Έχει η ομάδα που σας ενδιαφέρει τη δυνατότητα να καλύψει τις απουσίες που θα προκύψουν μέσα στη σεζόν; Οι επιλογές που υπάρχουν από τον πάγκο έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ως ενδεκαδάτες;

Το πρόγραμμα. Αυτή η παράμετρος είναι πάρα πολύ σημαντική. Ακόμα και για ομάδες που λογίζονται φαβορί, αν το πρόγραμμα τους δεν είναι βατό, είναι πιθανό να υπάρξει σημαντικό πρόβλημα στην επίτευξη των στόχων τους. Αν ωστόσο το καλεντάρι εξυπηρετεί, αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος για να επιλέξουμε ποντάρισμα.

Το ειδικό βάρος της φανέλας. Είναι κατανοητό πως μια ομάδα που έχει το κατάλληλο υπόβαθρο από πίσω, είναι πολύ πιο πιθανό να τα καταφέρει από μια χαμηλότερης δυναμικότητας, ή νεοφώτιστη. Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα «στραβώσουν» κάποια στιγμή…

Τις απουσίες που προκύπτουν. Ειδικά όταν αυτές αφορούν τα «βαριά χαρτιά» των ομάδων, είναι ικανές να αλλάξουν εντελώς τις ισορροπίες και να επηρεάσουν δραστικά τις αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα.

Καλύτερες στοιχηματικές για μακροχρόνια

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.6 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γνώμη σου
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
9/10 (1 Ψήφοι)
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.