Σερκλ Μπριζ και Μαλίν επιβεβαίωσαν το G/G με το καλημέρα, κάτι το οποίο είχαμε θέσει ως βάση, αλλά μας τα χάλασε στο τέλος η Μαλίν με το γκολ και έτσι το 1Χ έγινε... 2.
Στροφή στη Super League, όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον Γιούχτα (14:00), λίγες στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα της Νίκαιας προέρχεται από μια σοκαριστική ήττα, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό Β', δίχως καν να σκοράρει. Προηγήθηκε η ήττα με ανατροπή από την πρωτοπόρο ομάδα της Καλλιθέας. Κάπως έτσι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχει πέσει στο -14 από την πρώτη θέση και δεν την παίρνει να έχει άλλες απώλειες και ενόψει των πλέι οφ.
Έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια μετράει ο Γιούχτας. Ανεβαίνει στη Νίκαια γνωρίζοντας ότι το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Τηλυκράτη που ακολουθεί. Θέλει σε πρώτη φάση να αποφύγει την τελευταία θέση, που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό. Έχει τρομερά αμυντικά ζητήματα γενικά και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της, έχει ηττηθεί με G/G & Over 2,5 (τουλάχιστον).
Το έργο των Κρητικών είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον όταν ο Ιωνικός ψάχνει ξέσπασμα. Η ομάδα της Νίκαιας εντός έδρας παίζει με υψηλότερο ρυθμό, ενώ ο Γιούχτας δεν ξέρει να... αμύνεται. Αξίζει το ρίσκο το G/G & Over 2,5 στον διπλασιασμό.