Η Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε το παιχνίδι... γερά και επιβεβαίωσε το 2 & Over 1,5, με αποτέλεσμα ο μήνας μας να ξεκινήσει με ταμείο.
Με δύο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα ασχοληθούμε σήμερα. Ένα για τη Stoiximan Super League και ένα για τη Super League 2.
Στις 14:00, ο Ολυμπιακός Β' υποδέχεται τον Γιούχτα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Για τους γηπεδούχους, η βαθμολογική εικόνα είναι πλασματική καθώς ξεκίνησαν τη σεζόν με -10 βαθμούς και έκτοτε δίνουν μάχη σωτηρίας. Ο Γιούχτας έχει πάρει την κάτω βόλτα. Έχει να κερδίσει από τον Οκτώβρη και έκτοτε τρέχει 0-6-5.
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις ήττες. Σε όλες αυτές τις ήττες δέχθηκαν 2+ γκολ. Ο Ολυμπιακός Β' είναι ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο και μπορεί σήμερα με τη σειρά του να σκοράρει 2+ γκολ.
Αργότερα, στις 19:30, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη για το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στη πρώτη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είναι... ξεκούραστοι, καθώς στα προημιτελικά με τον ΠΑΟΚ, απλά... συμμετείχαν και γνώρισαν τον αποκλεισμό με 9-0 συνολικό σκορ. Δίνουν μάχη για την παραμονή τους στο πρωτάθλημα.
Αντιθέτως, ο Αρης προσπέρασε το εμπόδιο της Νίκης Βόλου με 5-2 συνολικό σκορ και ετοιμάζεται για τα ημιτελικά. Αυτά θα αργήσουν, με τον Άκη Μάντζιο να έχει στη διάθεση του την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που μπορεί να παρατάξει.
Το παιχνίδι αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις. Η απόδοση του G/G δεν περνάει απαρατήρητη, με δεδομένο ότι πολλοί εξ όσων ξεκινήσουν βασικοί σήμερα, ξεκουράστηκαν μεσοβδόμαδα.